 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
پلیس، یزد را برای سوداگران مرگ ناامن ترکند
|
| | | |
 | پلیس، دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر و دادسرا باید برخورد قاطعی با سوداگران مرگ داشته باشند و یزد را برای عبور قاچاقچیان ناامن کنند.
|  رییس کل دادگستری استان یزد بر لزوم جدیت بیشتر در مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر تاکید کرد.
غلامحسین حیدری در نشست کمیته قضایی، انتظامی یزد از تلاش های پلیس این استان در مبارزه با سوداگران موادمخدر تشکر و قدردانی کرد و مبارزه هر چه بیشتر با قاچاقچیان مواد مخدر را خواستار شد.
وی افزود: پلیس، دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر و دادسرا باید برخورد قاطعی با سوداگران مرگ داشته باشند و یزد را برای عبور قاچاقچیان ناامن کنند.
رییس کل دادگستری استان یزد بر لزوم اعمال حداکثر مجازات برای قاچاقچیان اشاره کرد و اظهار داشت: معتادانی که مبادرت به توزیع موادمخدر می کنند ، نباید تحت عنوان معتاد ساده با آنها برخورد کرد؛ بلکه باید توزیع کننده به شدت مجازات شوند.
حیدری برخورد با قاچاقچیان را وظیفه شرعی و قانونی دستگاه های متولی امر دانست و اضافه کرد: تلاش ها باید افزایش یابد و میزان کشفیات که هم اکنون طبق گزارش ها از 10 تا 15 درصد مواد مخدر وارد شده به کشور تجاوز نمی کند باید به50 درصد برسد.
چنانچه این مهم محقق شود، می توانیم بگوییم در مبارزه با مواد مخدر موفق بوده ایم. رییس کل دادگستری استان یزد عنوان کرد: وسایل کشف شده از قاچاقچیان مواد مخدر قبل از تشکیل پرونده در دادسرا باید تحویل دبیرخانه شورای هماهنگی مواد مخدر و پس از دریافت رسید، ضمیمه پرونده شود.
گزارش ایسکانیوز می افزاید: وی در پایان خواستار تدوین برنامه های جامع توسط هر یک از اعضای کمیته به منظور مبارزه با قاچاقچیان و اعلام به کمیته جهت اجرا شد.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|