 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , دوشنبه 15 خرداد 1385 |
|
15 درصد توليد داخلي سيمان به پروژههاي عمراني دولت اختصاص يافت
|
| | | |
 | اسماعيل كاظمي گفت: اگر دولت بتواند سهم مصرفي خود را از خارج كشور وارد كند اين امر تاثير بسزايي در مهار بازار خواهد گذاشت. | 
مدير عامل شركت تعاوني مصالح فروشان گفت: 15 درصد توليد داخلي سيمان مخصوص پروژههاي عمراني دولت قرار گرفته است.
اسماعيل كاظمي با مثبت خواندن مصوبه دولت در خصوص صفر شدن تعرفه واردات سيمان؛ اظهار داشت: ضمن اينكه 15 درصد از توليد سيمان مخصوص پروژههاي عمراني دولت قرار گرفته اين 15 درصد ميتواند نسبت به تقاضا در بازار اثر بسزايي داشته باشد.
وي افزود: اگر دولت بتواند سهم مصرفي خود را از خارج كشور وارد كند اين امر تاثير بسزايي در مهار بازار خواهد گذاشت.
كاظمي با اشاره به اينكه كارخانجات سيمان تقاضاي افزايش قيمت سيمان تني شش تا هفت هزار تومان را دادهاند؛ تصريح كرد: بايد با ديد واقع بينانه به اين امر نگاه كرد. اين درخواست اگر اهرمي براي تشويق توليدكننده باشد و افزايش قيمت در توليد بهينه اثرگذار باشد به طوري كه بازار مصرف و تقاضا را مهار كند حتما نتيجه مثبتي به بار ميآورد.
وي در بيان دليل تفاوت نرخ مصوب سيمان با نرخ بازار آزاد؛ خاطرنشان كرد: سيمان كالايي است كه متقاضي در فصول خاصي از سال يا به عبارت ديگر زمان اوج مصرف به دنبال آن ميآيد و كالايي نيست كه بتوان آن را در منزل نگهداري كرد.
مدير عامل شركت تعاوني مصالح فروشان افزود: در زمان اوج مصرف مقداري ناملايمات توليد يا نظام توزيع يا عدم نظارت به موقع براين محصول ميتواند بازار را به آشفتگي برساند.
وي اظهار اميدواري كرد كه كارخانجات به توليد خود پايبند باشند و در سال جاري آشفتگي در بازار سيمان شاهد نباشيم.
كاظمي گفت: در سه ماهه پاياني سال گذشته 600 عضو داشتيم كه با راهنمايي وزارت تعاون و بحث اشتغالزايي 350 عضو جديد پذيرش كرديم و تعدادي تقاضاي ديگر نيز مطرح است كه با اعضاي قبلي به هزار عضو ميرسد كه هر يك از واحدهاي صنفي ما 90 تن سيمان دريافت ميكنند.
وي معتقد است: سيمان استانهاي پرمصرف مانند مازندران و گيلان بايد تامين شود تا از سطح تقاضاي آن استانها با مراجعه به استان تهران كاسته شود.
مدير عامل شركت تعاوني مصالح فروشان افزود: هرچند كه ساخت و ساز در تهران 20 تا 25 درصد كاهش داشته است اما نبايد از اين نكته غافل شد كه به لحاظ وسعت شهر و فرسودگي بافتهاي قديمي و بازسازي خانهها تعميرات فزايندهاي در سطح شهر داريم و قسمتي از مصارف شهر تهران مختص بخش تعميرات است كه اميدورايم مسئولان اين نكته را مدنظر قرار دهند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|