 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , چهارشنبه 17 خرداد 1385 |
|
بهاي سبد نفتي اوپك 40 سنت كاهش يافت
|
| | | |
 | بهاي سبد نفتي اين سازمان با حدود 40 سنت كاهش در روز سه شنبه (16 خرداد) به 66 دلار و 8 سنت در هر بشكه رسيد.
|  دبيرخانه سازمان كشورهاي صادركننده نفت (اوپك) اعلام كرد: بهاي سبد نفتي اين سازمان با 40سنت كاهش به 66 دلار و هشت سنت در هر بشكه رسيد.
بهاي سبد نفتي اين سازمان با حدود 40 سنت كاهش در روز سه شنبه (16 خرداد) به 66 دلار و 8 سنت در هر بشكه رسيد.
اعضاي كشورهاي صادركننده نفت (اوپك) اول ژوئن 2006 (11 خرداد 1385) در كاراكاس پايتخت ونزوئلا گردهم آمدند و با توجه به شرايط بازار نفت و افزايش عرضه در بازار نسبت به تقاضا ، تصميم گرفتند سقف توليدشان را حفظ كنند.
اجلاس 142 اوپك شهريور ماه (11 سپتامبر) در وين برگزار خواهد شد.
سازمان اوپك كه در حدود 40 درصد از نفت خام جهان را تامين ميكند، در حال حاضر با حفظ سقف توليد روزانه 28 ميليون بشكه، با حداكثر ظرفيت خود طي 25 سال اخير به توليد نفت مشغول است
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|