چهارشنبه 22 مرداد 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT معاون تنظيم مقررات: نمي‌دانم چرا شركت‌هاي ندا اينترنت پرسرعت ارايه نمي‌كنند!

 
 

ایسنا , يكشنبه 4 تير 1385

معاون تنظيم مقررات: نمي‌دانم چرا شركت‌هاي ندا اينترنت پرسرعت ارايه نمي‌كنند!

 
 

نوري گفت: وزارت ارتباطات جلسات مختلفي را در باره اينترنت پرسرعت برگزار كرده و تصور مي‌كنم كه لينك‌هاي پرسرعت از سوي شركت‌ها قابل ارايه است.

معاون تنظيم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: اگر شركت‌هاي PAP نمي‌توانند اينترنت پرسرعت ارايه دهند، كوتاهي از خود آن‌هاست و بايد مشكلات خود را در اين زمينه حل كنند.
سيدحسين نوري درباره چالش‌هاي تحقق اينترنت پرسرعت در كشور، اظهار داشت: شركت‌هاي PAP در راستاي محقق شدن اينترنت پرسرعت تعهداتي داشتند و موظف بودند كه 20 هزار پورت را در پنج استان و 20 شهر ايجاد كنند كه اكثر آنها تاكنون به تعهدات خود عمل كرده‌اند.
نوري افزود: وزارت ارتباطات جلسات مختلفي را در باره اينترنت پرسرعت برگزار كرده و تصور مي‌كنم كه لينك‌هاي پرسرعت از سوي شركت‌ها قابل ارايه است.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا با وجود وعده‌هاي داده شده، اينترنت پرسرعت در كشور آنطور كه بايد محقق نشده است، با تاكيد بر اين‌كه در حال حاضر بحث اينترنت پرسرعت در كشور محقق شده و تعداد زيادي از شركت‌ها اين امكان را فراهم ساخته‌اند، گفت: وزارت ارتباطات تمام تلاش خود را در اين زمينه انجام داده و به تمام تعهدات خود در اين رابطه عمل كرده است و چند شركت PAP هم كه نتوانستند به تعهدات خود در اين‌باره و نصب پورت‌ها عمل كنند، مطابق ضوابطي كه كميسيون تنظيم مقررات تعيين كرده، برايشان جرايمي ‌از جمله جرايم مالي در نظر گرفته مي‌شود.
نوري تاكيد كرد: نمي‌دانم چرا شركت‌هاي PAP نمي‌توانند اينترنت پرسرعت را ارايه دهند، زيرا دولت و وزارت ارتباطات تمام تعهدات خود را در اين زمينه، ازجمله كاهش تعرفه‌هاي پهناي باند براي شركت‌ها انجام داده و اگر شركت‌ها نمي‌توانند اين كار را انجام دهند، به خودشان مربوط مي‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار