 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
وزارت نفت برای رشد و توسعه استان بوشهر 863 میلیارد ریال اختصاص داد
|
| | | |
 | وزارت نفت ظرف 15 ماهه گذشته بیش از 863 میلیارد ریال برای رشد و توسعه بوشهر کمک کرده است.
|  سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در سه ماهه اول امسال به نهادها و سازمانی های مستقر در استان بوشهر در سه ماهه اول امسال درمجموع 2 میلیارد و 400 میلیون ریال کمک نقدی و بیش از 3 میلیارد ریال نیز در زمینه های مختلف به رشد و توسعه روستاهای استان بوشهر کمک کرده است .
این گزارش در ادامه می افزاید: این سازمان که تحت نظارت وزارت نفت فعالیت می کند، در 11 ماه سال گذشته درمجموع 442 میلیارد و 60 میلیون ریال کمک نقدی و مبلغ 415 میلیارد و 737 میلیون ریال برای انجام پروژه ها به این استان کمک کرده است .
براساس گزارش وزارت نفت ، از مبلغ 858 میلیارد و 386 میلیون ریال فوق، مبلغ 630 میلیارد ریال برای آزاد راه چغادک -کنگان اختصاص یافته است .
براساس این گزارش ، درحال حاضر با توجه به اینکه ردیف بودجه ای دو در هزار از درآمدهای فروش نفت به این استان تعلق می گیرد استاندار بوشهر از مجلس خواستار اختصاص این ردیف به درآمدهای گاز نیز شد .
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|