سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی هشدارهای ترکان به دولت برای اجرای دقیق اصل 44

 
 

مهر , چهارشنبه 14 تير 1385

هشدارهای ترکان به دولت برای اجرای دقیق اصل 44

 
 

اکبر ترکان گفت : بخش بالادستی نفت همانند تولید و استخراج شامل این قانون نمی شود چرا که منافع ملی کشور را در بردارد .

مدیر عامل شرکت نفت وگاز پارس جنوبی تغییر ماموریت یکی از سازمان ها همانند سازمان گسترش و نوسازی را برای اجرای دقیق بند "ج" اصل 44 قانون اساسی در کشور و استان ها لازم و ضروری عنوان کرد .
اکبر ترکان درباره تحقق بند "ج" اصل 44 قانون اساسی در صنعت نفت وگاز گفت : بخش بالادستی نفت همانند تولید و استخراج شامل این قانون نمی شود چرا که منافع ملی کشور را در بردارد .
وی افزود : اما از اصل 44 قانون اساسی می توان در بخش پایین دستی نفت همانند پالایش ، انتقال ، فراوری و تبدیل سایر محصولات همانند پتروشیمی استفاده کرد .
به گفته وی ،دولت برای اجرای این دستور رهبر معظم انقلاب نیازمند سازمان دهی خاصی است که در همین راستا نیز باید یکی از سازمان های موجود تغییر ماموریت یابد و موظف به اجرای این دستور شود .
وی که وزیر اسبق راه و ترابری و معاون سابق وزیر نفت بوده است، گفت : به عنوان مثال، سازمان گسترش و نوسازی بهترین نهاد برای مامور شدن در اجرای
 

" به گفته ترکان ، اگر قرار باشد مدیریت صنعت فولاد مبارکه یا ذوب آهن را دست خوش اقدمات نپخته کنیم ، این صنایع نابود می شوند در نتیجه مدیریت، شرطی مهم برای بقای شرکت ها در اجرای اصل 44 قانون است ... "

 
 
این دستور است ، زیرا با موافقت مقام معظم رهبری با پیشنهاد رئیس جمهور داشته است که براساس آن باید بخشی از سهام های قابل واگذاری به شرکت های سرمایه گذاری استانی داده شود .
ترکان تصریح کرد : سازمان گسترش و نوسازی باید مامور اجرای این دستور رهبر معظم انقلاب تعیین شود تا وقتی شرکت‌های سرمایه گذاری استانی تشکیل شدند بخشی از سهام عدالت را به آنها واگذاری کند .
وی با تاکید بر موضوع مدیریت شرکت‌ها گفت : نکته حایز اهمیت این است که مدیریت این شرکت ها در بقا و احیای دوباره آنها بسیار مهم است .
وی گفت : شرکت های استانی اگر چه سهامدارمحسوب می شوند اما از آنجا که نوپا بوده و تجربه چندانی در این زمینه ندارند درنتیجه نمی توانند مدیریت صنایع کشور را به عهده بگیرند ، زیرا با یک اقدام نپخته احتمال نابودی این صنایع می رود .
به گفته ترکان ، اگر قرار باشد مدیریت صنعت فولاد مبارکه یا ذوب آهن را دست خوش اقدمات نپخته کنیم ، این صنایع نابود می شوند در نتیجه مدیریت، شرطی مهم برای بقای شرکت ها در اجرای اصل 44 قانون است .
مدیر عامل شرکت نفت وگاز پارس جنوبی تاکید کرد : به عبارت دیگر، وکیل سهام مردم سازمان گسترش و نوسازی خواهد بود و باید در جهت حفظ هر چه بیشتر و سود آور شدن آنها تلاش کند .
ترکان در پاسخ به سئوال مهر درباره نحوه خصوصی شدن بعضی ازفعالیت های صنعتی بزرگ همانند صنایع پایین دستی پتروشیمی که نیازمند سرمایه های بزرگ است، گفت :شرکت های سهامی عام یکی از راهکارها در این راستا است به این معنی که شرکت‌های بزرگ باید با ورود بورس عامه مردم را در خرید سهام خود یاری دهند .
وی افزود : بدین ترتیب سهامداران گسترده ای با تعداد بسیار ، سهامدار واحدهای بزرگ می شوند .
وی با تاکید براین موضوع که" مالکیت باید از مدیریت تفکیک شود "، گفت : نکته حایز اهمیت این است که باید نظام مدیریتی مستحکم برای این صنایع طراحی شود تا مالکیت خرده سهام ها باعث اغتشاش در مدیریت های بزرگ نشود .
وی گفت : شرکت‌های استانی نوپا خواهند بود وکم تجربه ، درنتیجه نباید سرنوشت صنایع بزرگ را دست آنها داد .

 
 

لایحه خصوصی سازی با اصل 44 قانون اساسی مغایرت دارد
واگذاري شركتهاي بزرگ اصل 44 به زودي ابلاغ مي‌شود
نحوه‌ واگذاري سهام بنگاههاي دولتي مشمول صدر اصل 44 تعيين شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار