يكشنبه 24 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر پاریس هیلتون پوزه نیکول ریتچی را به خاک مالید

 
 

هموطن سلام , پنجشنبه 22 تير 1385

پاریس هیلتون پوزه نیکول ریتچی را به خاک مالید

 
 

هیلتون 25 ساله و صاحب هتل های زنجیره ای گفت :" شهرت انسان ها را به طریق های متفاوت عوض میکند . من همواره کوشیدم تا اجازه ندهم شهرت هویتم را از من بگیرد اما نیکول ریتچی در برابر آن خود را باخت و عوض شد.

هموطن آنلاین- پاریس هیلتون هنرپیشه پر آوازه هالیوود به نیکول ریتچی هنرپیشه نقش مقابل و رقیب خود حمله کرد و گفت شهرت، او را به آدم از خود متشکر تبدیل کرده است.
هیلتون از مدت ها قبل تصمیم داشت به دشمنی خود با ریتچی پایان دهد اما چهره ای که از این هنرپیشه 24 ساله در اذهان مردم ساخته شده مانع این امر می شود.
هیلتون 25 ساله و صاحب هتل های زنجیره ای گفت :" شهرت انسان ها را به طریق های متفاوت عوض میکند . من همواره کوشیدم تا اجازه ندهم شهرت هویتم را از من بگیرد اما نیکول ریتچی در برابر آن خود را باخت و عوض شد.
" من فکر می کنم آنچه نیکول به آن می اندیشد تنها شهرت است. او تنها با انسان های مشهور هم کاسه می شود و به تحقیر دیگران می پردازد. من نمی دانم چه اتفاقی برای او افتاده . او دیگر آن دختر محبوب و دوست داشتنی که من می شناختم نیست!
" تنها از خدا می خواهم که او دوباره به شخصیت واقعیش برگردد. رفتار نابخردانه او قلب من را شکسته است."
هیلتون در گفتگوی خود گفت در صورتیکه ریتچی از او عذر خواهی کند آن ها با هم آشتی خواهند کرد. او گفت :" ریتچی باید از این که بی دلیل با من دشمن شده اظهار تاسف کند . من امیدوارم که این دشمنی روزی به دوستی تبدیل شود."

 
 

مامورین فرودگاه پاریس هیلتون را به هواپیما راه ندادند
نصایح پاریس هیلتون به بریتنی اسپیرز
لایونل ریتچی در زندگی دخترش دخالت نمی کند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار