سه شنبه 2 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث جوراب زنانه طناب دار مرد هوسران

 
 

جام جم آنلاين , يكشنبه 1 مرداد 1385

جوراب زنانه طناب دار مرد هوسران

 
 

چند روز پيش مردي با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و از پيدا شدن جسد مرد ميانسالي در اتوبان شهيد کسائي تبريز خبر داد.

زن شهرستاني وقتي پي برد ، مردي که با او ارتباط پنهاني برقرار کرده است ، براي او ايجاد مزاحمت مي کند ، نقشه قتل او را کشيد.
چند روز پيش مردي با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و از پيدا شدن جسد مرد ميانسالي در اتوبان شهيد کسائي تبريز خبر داد. به دنبال اين ماجرا ، کارآگاهان جنايي پليس آگاهي تبريز با اعزام به محل حادثه جسد مرد 52 ساله اي را مشاهده کردند که با جوراب زنانه به قتل رسيده بود. به اين ترتيب با دستور بازپرس کشيک جنايي ، جسد مقتول براي شناسايي هويت و بررسي علت مرگ به پزشکي قانوني انتقال يافت. در ادامه تحقيقات پليسي ، مردي به مرکز پليس تبريز مراجعه کرد و از ناپديد شدن دوستش خبر داد. ماموران که احتمال مي دادند جسد پيدا شده متعلق به مرد گمشده باشد ، از او خواستند جسد را در پزشکي قانوني شناسايي کند که وي با حضور در اين محل ، هويت جسد را شناسايي کرد. کارآگاهان در تحقيق از دوستان مقتول پي بردند وي با زن 38 ساله اي ارتباط پنهاني داشته است.
با کشف اين سرنخ ، اين فرضيه که ممکن است مرد ميانسال به دست اين زن به قتل رسيده باشد ، قوت گرفت بنابراين زن متهم به قتل بازداشت و براي تحقيقات به مرکز پليس منتقل شد. متهم در بازجويي هاي پليسي به صراحت به کشتن مرد ميانسال اعتراف کرد.
زن ، قرباني ارتباط پنهاني شد
زن متهم به قتل در اظهاراتش گفت : من با مقتول ارتباط پنهاني داشتم اما او از اين رفت و آمدها سوءاستفاده کرد و برايم مشکلات زيادي به وجود آورد. هر وقت از او مي خواستم به ارتباطمان پايان دهد ، مرا تهديد مي کرد. وي ادامه داد: بنابراين تصميم گرفتم او را به قتل برسانم. روز حادثه به بهانه تفريح با هم بيرون رفتيم و در يک لحظه به سويش حمله کردم که نقش زمين شد و بلافاصله يک لنگه جورابم را دور گردنش انداختم و آنقدر کشيدم تا نفسش بند آمد و سپس از ترس پا به فرار گذاشتم.
روز گذشته متهم به قتل با قرار قانوني روانه زندان شد. تحقيقات تکميلي از وي ادامه دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار