 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسکانیوز , يكشنبه 1 مرداد 1385 |
|
76 محکوم در بویین زهرا آزاد شدند
|
| | | |
 | در راستای صلح و سازش، طی 3 ماهه سال جاری با بررسی بیش از 91 پرونده قضایی، زمینه آزادی 76 نفر از مددجویان را فراهم کردند.
|  76 نفر از مددجویان بازداشتگاه بوینی زهرا ـ از توابع استان قزوین ـ با میانجیگری اعضای شورای حل اختلاف این شهرستان آزاد شدند.
اعضای شورای حل اختلاف بازداشتگاه بویین زهرا، در راستای صلح و سازش، طی 3 ماهه سال جاری با بررسی بیش از 91 پرونده قضایی، زمینه آزادی 76 نفر از مددجویان را فراهم کردند.
مرادآبادی ـ سرپرست بازداشتگاه بویین زهرا ـ گفت: این 91 پرونده قضایی در زمینه جرایمی از جمله 16 دعوای دسته جمعی، 10 فقره دزدی، 5 درگیری، 6 مورد جرایم مالی و ... است که با ارشاد و راهنمایی قضایی، مقدمات آزادی محکومان در بند فراهم شد. گزارش ایسکانیوز میافزاید: هم اکنون 3 شعبه شورای حل اختلاف در زندان مرکزی قزوین، کانون اصلاح و تربیت قزوین و بازداشتگاه بویین زهرا مشغول به فعالیت است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|