شنبه 22 اسفند 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار داخلی گوشه و کنار IT سليماني: تقویت تجارت الکترونیکی یک ضرورت مهم در کشور

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 8 مرداد 1385

سليماني: تقویت تجارت الکترونیکی یک ضرورت مهم در کشور

 
 

محمد سليماني گفت: در زمينه تجارت الکترونیکی با استانداردها فاصله داريم و اين بخش نيازمند شروع نهضتي براي رسيدن به سطح مطلوب است.

خبر گزاری سلام- وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت:تجارت و بانکداری الکترونیکی یکی از زیرساخت های مهم کشور است که با تحولات سال جدید باید بتوانیم قدمهای مثبتی را در این زمینه برداریم .
محمد سليماني صبح امروز در مراسم اولين گردهمايي سراسري مديران ارتباطات و فناوري اطلاعات اظهار داشت: يكي از معضلات ارتباطات كشور ضعف در اجراي پروژه‌هاست.
وي تجارت و بانكداري الكترونيك را از زيرساخت‌هاي اساسي كشور نام برد و گفت: در اين زمينه نيز با استانداردها فاصله داريم و اين بخش نيازمند شروع نهضتي براي رسيدن به سطح مطلوب است.
وي سازندگي بدون ريخت و پاش را از شعارهاي اساسي دولت دانست و افزود: مي‌توان در كشور بدون ريخت و پاش و حيف و ميل سازندگي كرد. دولت مي‌تواند با ساده‌زيستي امور سازندگي را پيش ببرد.
سليماني با بيان اينكه توسعه ارتباطات در روستاها فاقد توجيه است، افزود: از انتظارات وزارت Ict توسعه افقي خدمات پست، پست بانك و غيره در روستاهاست.
وي برنامه‌هاي وزارت ارتباطات را تبديل ايران به محل ترانزيت ارتباطات منطقه‌اي نام برد و توضيح داد: متاسفانه در صنعت الكترونيك كشور ضعيف است و بايد امكانات زيرساختي براي توسعه اين بخش فراهم شود.
وزير ارتباطات ارايه سرويس‌هاي متنوع داده و تصوير‌ براي كسب درآمد در بخش مخابرات را از وظايف اصلي اين وزارتخانه دانست و افزود: اين امر براي تامين منابع مالي شركتهاي زيرمجموعه اين وزارتخانه است.
وي گفت: چهار محور هوافضا، پست، ايجاد زيرساخت‌ها و آماده كردن امكانات توسعه و تجهيزات از محورهاي اساسي مورد بررسي و پيگيري در وزارت ارتباطات است.
سليماني در ادامه دخالت بخش خصوصي و حمايت از آن در توليد و صنعت را از وظايف و شعارهاي دولت دانست و گفت: سعي ما نيز درگير كردن بخش خصوصي در امر توليد است.
وي با بيان اينكه بهبود كيفيت خدمات ارتباطي جزء مسايل اساسي و اصلي وزارت ict به شمار مي‌رود، اظهار داشت: ارتباطات و فناوري اطلاعات، پست و ساير خدمات بايد در خدمت رفاه مردم قرار گيرد و امكان دسترسي همگان را به اين خدمات با هزينه اندك فراهم كند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به فاصله ديجيتالي در كشور اشاره و عنوان كرد: اين فاصله بايد به حداقل برسد و كشور بايد به سمت اقتصاد ديجيتالي حركت كند.
وي تصميم دولت مبني بر توليد گوشي تلفن همراه در داخل كشور را يادآور شد و گفت: در اين رابطه ساز و كارهاي لازم بر حضور ايران در بازارهاي منطقه بين‌المللي فراهم خواهد شد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات يكي از راهكارهاي اين وزارتخانه براي حمايت از توليد‌كنندگان را اعطاي وام و تسهيلات به توليد‌كنندگان داخلي دانست و افزود: هم‌اكنون برنامه‌ريزي براي خصوصي‌‌ شدن شركتهاي زيرمجموعه وزارت ارتباطات بر اساس قانون در حال شكل‌گيري است.
وي از تشكيل سازمان بازرسي متمركز در حوزه ict خبر داد و گفت: اين امر مي تواند الگويي براي ساير دستگاه‌ها نيز به شمار آيد.
سليماني اتصال دانشگاه‌هاي كشور به شبكه ارتباطي را از جمله برنامه‌هاي آينده وزارت ict نام برد.

 
 

وزير ارتباطات : موافقت با استعفاي غفاريان از عضويت هيات تجديد نظر تخلفات
مهر 85: ورود سيم‌كارت‌هاي اپراتور دوم
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات : ارايه سيم كارت تلفن همراه به بخش خصوصي واگذار نمي‌‏شود

 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
هاشمي: وجود مافيا در سينماي ايران شوخي است
:: حوادث ::
بازداشت کیف قاپان خشن به جرم جنایت مستانه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار