 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسکانیوز , يكشنبه 15 مرداد 1385 |
|
مردی که خواستگار پیشین زنش را کشت به مرگ محکوم نشد
|
| | | |
 | من که بعد از این ماجرا، علت پرخاشگریهای همسرم را فهمیده بودم به همراه او به تهران آمدم و به خانه عبدا... رفتم. |  مردی که به دنبال افشای رابطه پنهانی زنش با خواستگار پیشین او، این مرد را با 12 ضربه کارد قربانی کرد، به پرداخت دیه و 10 سال زندان تعزیری محکوم شد.
صدای فریاد گوشخراش محمد 30 ساله عصر 22 شهریور 83 لرزه بر اندام اهالی خیابان زاهدی تهران انداخت. آنان که از خانههایشان بیرون دویده بودند با عبدا... روبرو شدند، وی پس از کارد آجین کردن محمد، چند ضربه هم به یک زن جوان زد و قصد فرار داشت اما به محاصره مردم درآمد و تسلیم ماموران کلانتری 153 یافت آباد شد.
بازپرس کشیک جنایی با حضور در قربانگاه، دستور انتقال جنازه به پزشکی قانونی را صادر کرد و بازجویی از محمد و زن زخمی را در دستور کار خود قرار داد.
مجرم جوان در همان ابتدا، خود را عامل جنایت خواند و درباره انگیزهاش گفت: چند روز قبل، عبدا.. که پسردایی و خواستگار سابق زنم بود به خانه ما در همدان آمد و شب را آنجا گذراند. صبح روز بعد وقتی برای رفتن به سر کار آماده میشدم، او هم آماده رفتن شد تا به تهران برگردد. من به سر کار رفتم اما دوساعت بعد وقتی برگشتم متوجه شدم زنم اسیر وسوسههای شیطانی این مرد شده است. چند سیلی به صورت زنم زدم و عبدا... خیلی سریع حاضر شد و به تهران بازگشت.
محمد ادامه داد: من که بعد از این ماجرا، علت پرخاشگریهای همسرم را فهمیده بودم به همراه او به تهران آمدم و به خانه عبدا... رفتم. زمانی که از خانه بیرون آمد به او حمله کردم و بعد به جان زنم افتادم.
این مرد که در شعبه 74 دادگاه کیفری تهران پای میز محاکمه نشسته بود در دفاع از خود اعلام کرد: ریختن خون محمد واجب بود و من از کشتن او پیشمان نیستم. گزارش ایسکانیوز می افزاید: قاضی کوه کمرهای و چهار مستشارش امروز با توجه به اینکه وجود رابطه شیطانی تایید شده است محمد را به پرداخت دیه کامل و همچنین 10 سال زندان محکوم کردند. حکم صادره تا 20 روز قابل اعتراض و تجدیدنظر خواهی است.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|