 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , جمعه 20 مرداد 1385 |
|
نگراني شديد روساي جمهوري ايران و روسيه از بروز فاجعه انساني در منطقه
|
| | | |
 | اگر رفتار نهادهاي بينالمللي بويژه شوراي امنيت ملل در خصوص حل اين بحران با همين روند ادامه يابد، اين نهادها بطور كامل بياعتبار شده... |  جمهوري ايران و روسيه امروز در گفتوگوي تلفني آخرين تحولات خاورميانه بويژه اوضاع لبنان و ادامه تجاوزات رژيم صهيونيستي و راهكارهاي پايان يافتن جنگ را بررسي كردند.
محمود احمدينژاد، در اين گفتوگو با اشاره به اينكه براثر حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي به لبنان روزانه صدها نفر كشته و مجروح ميشوند كه متأسفانه قريب به اتفاق آنها غير نظامي و زن و كودك هستند، گفت:تاكنون شوراي امنيت سازمان ملل هيچگاه به اين اندازه مستأصل نبوده است و آمريكا و انگليس در حال سياسيبازي براي گرفتن زمان بيشتر به منظور ادامه تجاوزات رژيم اشغالگر قدس هستند.
وي با تأكيد بر لزوم افزايش و سامان يافتن تلاش مشترك كشورهاي مستقل براي پايان دادن به اين جنگ ناعادلانه، از مخالفت برخي كشورهاي غربي با قطعنامه پيشنهادي روسيه براي برقراري آتشبس در جنوب لبنان ابراز تأسف كرد و افزود: اگر رفتار نهادهاي بينالمللي بويژه شوراي امنيت ملل در خصوص حل اين بحران با همين روند ادامه يابد، اين نهادها بطور كامل بياعتبار شده و در آينده براي برقراري امنيت جهاني دچار مشكلات عديدهاي خواهيم شد.
رئيس جمهور تأكيد ايران بر لزوم برقراري آتشبس فوري و توقف جنگ از ابتداي بحران را خاطرنشان كرد و افزود:هر روز كه از جنگ و تجاوزات صهيونيستها به لبنان ميگذرد سطح عصبانيت ملتهاي منطقه بويژه جوانان مسلمانان بيشتر افزايش مييابد و ما شديداً نگران انفجار انساني در منطقه كه موجب غيرقابل كنترل شدن دامنههاي بحران خواهد شد، هستيم.
رئيس جمهور روسيه نيز در اين گفتوگو با ابراز تأسف شديد از وخيمتر شدن اوضاع خاورميانه بويژه لبنان و فلسطين و كشته شدن غيرنظاميان و انسانهاي بيگناه، مهمترين اولويت كنوني را توقف جنگ و برقراري آتشبس فوري عنوان كرد و افزود: به همين منظور روسيه پيشنويس قطعنامهاي را براي توقف فوري جنگ ولو براي مدتي مشخص به منظور جلوگيري از كشته شدن انسانهاي بيگناه ارائه كرد كه اين ابتكار عمل با مخالفت كشورهاي غربي روبرو شد.
ولاديمير پوتين بر ضرورت اتخاذ تصميم شوراي امنيت سازمان ملل براي توقف جنگ و حل و فصل مسأله از طريق سياسي بصورت متوازن و قابل قبول براي دو طرف كه تأمينكننده حاكميت و تماميت ارضي لبنان و امنيت تمام كشورهاي منطقه باشد، تأكيد كرد و افزود: ما از پيشنهاد دولت لبنان براي استقرار 15 هزار نيروي ارتش در جنوب اين كشور استقبال كرده و معتقديم كه بايد همزمان با برقراري آتشبس، بخشي از ارتش لبنان در جنوب مستقر شود و پس از آن درباره ساير مسائل از جمله تبادل اسرا بحث و تصميمگيري شود.
رئيس جمهور روسيه همچنين وجود نگراني از انفجار انساني در منطقه از سوي ساير كشورها را تأييد و بر ضرورت غافل نشدن از اوضاع فلسطين به دليل جنگ رژيم صهيونيستي با لبنان تأكيد كرد و افزود: ما خواستار ارتباط و رايزني هرچه بيشتر ايران و روسيه براي حل و فصل اين مسئله هستيم و هر دو هدف مشترك و والايي براي جلوگيري از ادامه كشتار انسانهاي بيگناه داريم كه بايد همه تلاش خود را براي رسيدن به آن انجام دهيم.
در پايان اين گفتوگو كه به ابتكار رئيس جمهوري اسلامي ايران انجام شد دو طرف براي ادامه تماسها و رايزنيهاي فشردهتر براي يافتن راهكار حل مسئله و برقراري آتشبس توافق كردند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|