پنجشنبه 18 دي 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT تست سیم‌کارت‌های اپراتور دوم در مشهد آغاز شده است

 
 

سیتنا , دوشنبه 6 شهريور 1385

تست سیم‌کارت‌های اپراتور دوم در مشهد آغاز شده است

 
 

شرکت ایرانسل، اقدامات مناسبی را در شهر مقدس مشهد انجام داده و هم‌اکنون MSC خود را نصب و ارتباطات را برقرار کرده است.

واگذاری سیم‌کارت‌های 150هزار تومانی با توجه به وجود بارگاه مقدس امام رضا(ع)، از شهر مشهد و در موعد مقرر آعاز می‌شود.
مهندس علی کارگزار، مدیرعامل شرکت مخابرات استان خراسان رضوی، با اشاره به آخرین وضعیت سیم‌کارت‌های اپراتور دوم تلفن همراه در این استان، گفت: شرکت ایرانسل، اقدامات مناسبی را در شهر مقدس مشهد انجام داده و هم‌اکنون MSC خود را نصب و ارتباطات را نیز برقرار کرده است.
وی، با بیان این مطلب که در حال حاضر 40 دستگاه آنتن توسط این اپراتور نصب و آماده‌ی بهره‌برداری شده است، افزود: به نظرمی‌رسد که تکلیف شبکه‌ی استان خراسان ظرف یک ماه آینده روشن شود و سپس این اپراتور برای فروش سیم‌کارت‌ مجوز دریافت کند.
کارگزار، با اشاره به بالا بودن تعداد سیم‌کارت‌های شهر مشهد نسبت به سایر شهرها و استان‌ها گفت: با مذاکرات صورت گرفته با مدیرعامل ایرانسل، واگذاری سیم کارت‌ها در موعد مقرر (گویا آبان ماه)، امکان‌پذیر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان خراسان رضوی، تعداد قابل واگذاری سیم‌کارت‌های اپراتوردوم تلفن همراه در این استان را نامشخص دانست و تاکید کرد: این امر تنها به سیاست‌ها، برنامه‌ها و ظرفیت‌های ایجاد شده از سوی شرکت ایرانسل بستگی دارد.
کارگزار، افزود: تست این شبکه از هفته‌ی گذشته در مشهد آغاز شده و به صورت داخلی در حال تکرار است.
به گفته‌ی وی، شرکت ایرانسل تاکنون از شبکه‌های داخل شهری مخابرات این استان استفاده نکرده و تمامی ارتباطات سیار توسط خود این شرکت انجام می شود.
وی، همچنین در زمینه‌ی وضعیت شبکه‌ی تالیا در استان خراسان رضوی، گفت: شبکه‌ی تالیا از نوروز امسال در این استان راه اندازی و ثبت نام آن نیز در زادروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) انجام شد.

کارگزار، با اشاره به ثبت‌نام 30 هزار نفر از متقاضیان سیم کارت تالیا یادآور شد: تاکنون سیم‌کارت 25 هزار متقاضی واگذاری شده و شبکه با این تعداد مشترک در حال تست است.
وی افزود: در صورت پذیرش، شبکه‌ی تالیا نسبت به واگذاری سیم‌کارت پنج هزار متقاضی باقی مانده نیز اقدام می کند و این امر بستگی به ترافیک مکالمه‌ی مشترکان دارد.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان خراسان رضوی، در پایان گفت: شبکه‌ی تالیا کاملا از شبکه‌ی مخابرات مجزاست، اما در صورت نیاز به امکانات خاص، با انعقاد قرارداد این امکانات به آن‌ها اجاره داده می شود.

 
 

مديرعامل شرکت مخابرات ايران : اپراتور دوم براي استفاده مشترك از آنتنBTS اقدام نكرده است
مدير عامل ايرانسل : ثبت‌نام نيم‌ميليون سيم‌كارت تلفن همراه معمولي و اعتباري اپراتور دوم
مهر 85: ورود سيم‌كارت‌هاي اپراتور دوم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
وزارت اقتصاد؛ یک صندلی و هفت نامزد
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار