دوشنبه 1 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث گروهبان ناجا در یک قدمی چوبه دار

 
 

ایسکانیوز , دوشنبه 20 شهريور 1385

گروهبان ناجا در یک قدمی چوبه دار

 
 

رسیدگی به این پرونده از 20 اسفند 1381 به دنبال شلیک خونین در کلانتری 128 تهران به قاضی شعبه سوم دادگاه نظامی پایتخت سپرده شد.

حکم مرگ گروهبان ناجا که به دنبال شوخی زشت خود، دست به اسلحه برد و یک استوار وظیفه را در کلانتری 128 تهران با شلیک گلوله کشت به تایید شعبه کیفری دیوان عالی کشور رسید.
رسیدگی به این پرونده از 20 اسفند 1381 به دنبال شلیک خونین در کلانتری 128 تهران به قاضی شعبه سوم دادگاه نظامی پایتخت سپرده شد. براساس مدارک موجود در پرونده، عقربه ها ساعت 15 را نشان می داد که گروهبان یکم «علی – ب» برای اعزام به گشت از پله های کلانتری پایین آمد و همان موقع با شوخی های رکیک، استوار «ب» را ناراحت کرد. در آن میان، استوار فرهاد – ف از کلمه های اهانت آمیز گروهبان به خشم آمد، او را با کلمه «نفهم» سرزنش کرد. در نتیجه علی، گلنگدن اسلحه کوتاه ام پی 5 را کشید و از رو به رو یک گلوله در شکم استوار فرهاد خالی کرد. افسر وظیفه دقایقی بعد به بیمارستان ناجا انتقال یافت و پس از گذشت 15 شبانه روز جدال با مرگ سرانجام جان باخت.
پزشکی قانونی در پی کالبدشکافی، اعلام کرد سوراخ مدوری به قطر 8 میلی متر در قدام پهلوی راست – زیر دنده دوازدهم – قربانی به چشم می خورد. در پشت نیز سوراخی به قطر 2 سانتی متر در فضای بین دنده یازدهم سمت راست – 8 سانتی متری مهره دوازدهم- با ترشح خونابه دیده می شود . همچنین علت اصلی مرگ، آسیب جدی کلیه و کبد بر اثر عوارض ناشی از برخورد گلوله به شکم و عبور از آن تشخیص داده شد. گزارش ایسکانیوز می افزاید: بازرسی فرماندهی پلیس تهران بزرگ هم درباره جنایت توضیح داد: اسلحه ام پی 5 دارای ضامن است و بدون کشیدن گلنگدن، امکان شلیک گلوله وجود ندارد. در همین حال کارشناسان دایره تشخیص هویت ناجا، مسیر ورود و خروج تیر جنگی به شکم استوار نگون بخت به شرح پزشکی قانونی را تایید و تصریح کردند گلوله از 5 متری شلکیت شده است. وکیل مدافع مجرم اما در شعبه سوم دادگاه نظامی یک تهران در حضور اولیای دم به دوستی استوار فرهاد و موکلش اشاره کرد و مدعی شد گروهبان هرگز قصد شلیک گلوله نداشته و جنایت شبه عمد است. با این حال قاضی بر مبنای مدارک موجود و تحقیقات تکمیلی، آدمکش را عمدی دانست و علی با استناد به بند «ب» مواد 205 و 206 قانون مجازات اسلامی و درخواست اولیای دم به اشد مجازات و همچنین تیر اندازی غیر قانونی با استناد به ماده 24 قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح به یکسال زندان با احتساب روزهای بازداشت پیشین محکوم شد. گزارش ایسکانیوز حاکی است: پرونده با اعتراض وکیل مدافع از دیوان عالی کشور به شعبه پنجم دادگاه نظامی یک تهران فرستاده و 27 آذر 1384 آخرین دفاع او و موکلش شنیده شد. قاضی این شعبه نیز به دنبال بررسی دقیق مدارک، رای مشابه رییس شعبه سوم دادگاه نظامی صادر کرد که در تازه ترین نشست شعبه کیفری دیوان عالی کشور به ریاست آیت الله مفید - رییس دیوان عالی کشور – با حضور منتظری – معاون نخست دادستان کل ایران – و قضات به تایید رسید. این حکم قطعی است و اگر اولیای دم از خونخواهی نگذرند گروهبان تیرانداز بزودی به دار مجازات آویخته خواهد شد.

 
 

سر نخ قتل در دست زنی معروف به فری کماندو
اختلاف مالی باز هم به جنایت انجامید
حسین را عمدا نکشتم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار