سه شنبه 9 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر رقابت دوباره اسكورسيزي و ايستوود در اسكار

 
 

هموطن سلام , چهارشنبه 12 مهر 1385

رقابت دوباره اسكورسيزي و ايستوود در اسكار

 
 

هفتاد و نهمين مراسم اسكار 25 فوريه 2006 در سالن كداك هاليوود (لس‌آنجلس) برگزار خواهد شد.

«مارتين اسكورسيزي» و «كلينت ايستوود»، امسال با فيلم‌هاي «مردگان» و «پرچم‌هاي پدرانمان» در هفتاد و نهمين دوره از رقابت‌هاي اسكار بار ديگر با يكديگر به رقابت‌ خواهند پرداخت.
«اسكورسيزي» و «ايستوود»، دو كارگردان مطرح، سال گذشته نيز با دو فيلم «هوانورد» و «محبوبه يك ميليون دلاري» رقابت‌ تنگاتنگي را با يكديگر آغاز كردند كه در نهايت «كلينت ايستوود» برنده نهايي اين رقابت‌ شد.
امسال نيز «مارتين اسكورسيزي» با فيلم «مردگان» با بازي «جك نيكلسون» و «لئوناردو دي‌ كاپريو» بار ديگر شانس خود را براي اين دوره از رقابت‌هاي اسكار بيازمايد.
«مردگان» فيلمي گانگستري، جنايي است كه «جك نيكلسون» در آن در نقش رييس گروهي مافيايي ايفاي نقش كرده و دو نفر از نيروهاي آن (مت دمون) و (لئوناردو دي‌كاپريو» يكي جاسوس مافيايي است كه در سازمان پليس مشغول بكار شده و ديگري افسر پليسي است كه در قالب يك جنايتكار جاسوسي اين گروه مافيايي را به عهده دارد. اين فيلم 6 اكتبر اكران عمومي مي‌شود.
فيلم«پرچم‌هاي پدرانمان»، به كارگرداني «كلينت ايستوود» رقيب اصلي اين فيلم داستان نبردي است كه در زمستان 1945 به وقوع پيوست. اين نبرد نقطه عطفي در صحنه جنگ در اقيانوس آرام محسوب مي‌شود كه طي آن، تنها ظرف يك ماه 22000 ژاپني و 26000 امريكائي جان باختند و اين نبرد به يكي از ماندگارترين تصاوير جنگ جهاني دوم تبديل شد: تصوير شش سرباز در حال برافراشتن پرچم ايالات متحده بر فراز كوه سوريباچي، از مرتفع‌ترين نقاط جزيره كه يكي از اين شش تن، سرباز وظيفه «جان برادلي» است.
در اين فيلم «رايان فيليپ» ايفاي نقش مي‌كند. ايستوود علاوه بر كارگرداني اين فيلم، در كنار «استيون اسپيلبرگ» تهيه‌كنندگي اين پروژه را بر عهده دارد.
اين فيلم بر اساس فيلمنامه فيلم «پرچم‌هاي پدرانمان» توسط «پل هاگيس» و از رماني به نام «پرچم‌هاي پدرانمان:قهرمانان آيوو جيما» نوشته «ران پاورز» و «جيمز بردلي» اقتباس شده است.اين فيلم نيز قرار است طي ماه اكتبر اكران عمومي شود.
هفتاد و نهمين مراسم اسكار 25 فوريه 2006 در سالن كداك هاليوود (لس‌آنجلس) برگزار خواهد شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار