 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسکانیوز , يكشنبه 16 مهر 1385 |
|
اعدام رییس یک شرکت تجاری
|
| | | |
 | نماینده پیشین کنگره ملی خلق چین در استان " جی لین " درشمالشرق این کشور به جرم فساد مالی اعدام شد. |  سانگ یوئه چون که نماینده پیشین کنگره چین بود در راستای مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی این کشور اعدام شد.
نماینده پیشین کنگره ملی خلق چین در استان " جی لین " درشمالشرق این کشور به جرم فساد مالی اعدام شد. سانگ در دادگاه به جرم اختلاس، رشوه خواری،تجاوز به عنف، سوء استفاده از اموال عمومی و همچنین حمل غیرقانونی سلاح، به مرگ محکوم شده بود. وی ۱۵میلیون دلار از اموال دولتی را بالا کشید اما دادگاه به جزییات اشاره نکرده است.
سانگ ریاست شرکت تجاری و صنعتی جی گانگ را در استان جی لین - شمال شرق چین- برعهده داشت. گزارش ایسکانیوز میافزاید: دادگاههای سراسر چین سال گذشته میلادی ۲۴هزار و ۲۷۷ رشوه خواری و اختلاس را به ثبت رساندند و همان سال یکهزار و ۹۳۲ نفر از مقامهای سطوح بالاتر از بخش در این کشور به زندان محکوم شدند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|