 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ا یپنا , چهارشنبه 19 مهر 1385 |
|
ونگر:ميتوانيم حاكم فوتبال اروپا شويم
|
| | | |
 | آرسن ونگر، سرمربي تفنگداران معتقد است كه آرسنال ميتواند برترين قدرت در ميان باشگاههاي اروپايي باشد. |
ونگر در مصاحبهاي با مجله فرانس فوتبال گفت: "زماني كه ده سال پيش به آرسنال آمدم خود من نميتوانستم موفقيتهاي آينده آرسنال را پيش بيني كنم، اما گذشت زمان نشان داد كه آرسنال تيمي با پتانسيل بالاست و فكر ميكنم ميتوانيم به موفقيتهاي بالاتر و بهتري هم دست يابيم.
در حال حاضر هدف من قهرماني در ليگ انگلستان و نيز ليگ باشگاه هاي اروپا است. زماني كه استاديوم جديد را ميساختيم در ابتدا ظرفيت آن را 50 هزار، سپس 55 هزار و بعد از آن 60 هزار در نظر گرفتيم، اما اكنون فكر ميكنم كه هنوز اين استاديوم براي باشگاهي چون آرسنال خيلي كوچك است شايد اظهارات من خيلي پر مدعا به نظر برسد، اما حقيقت اين است كه من معتقدم انسان بايد تنها اراده كند و بخواهد تا به هدف خود برسد، بنابراين ما نيز ميتوانيم به هدف خود كه در نهايت قهرماني در اروپا است دست يابيم.
خوشحالم كه از انگلستان و البته آرسنال نرفتم، چون آزادي كه در اينجا براي من در مورد تصميم گيري وجود دارد در ديگر باشگاههاي اروپا، حتي خود انگلستان وجود ندارد. به همين علت هم پيشنهاد باشگاه بزرگي چون رئال را نپذيرفتم و ترجيح دادم تا همين جا بمانم، زيرا نميخواستم مانند كسي كه اجازه انجام كاري را ندارد به بند كشيده شوم. به هر حال اميدوارم كه به زودي شاهد قهرماني آرسنال در اروپا باشيم."
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|