پنجشنبه 30 آبان 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
نگاهی دیگر به دنیای نمایشگرها
:: نکته آموزشی ::
بازیابی فایل های پاک شده

اخبار داخلی اقتصادی افزایش 114درصدی حجم مبادلات بورس تهران

 
 

مهر , شنبه 13 آبان 1385

افزایش 114درصدی حجم مبادلات بورس تهران

 
 

حجم مبادلات بورس تهران در هفته جاری 114.18 درصد نسبت به هفته قبل رشد داشت.

بررسی وضعیت معاملات بازار سرمایه در هفته جاری نشان می دهد که بورس تهران وضعیت مطلوبی نداشته و تحت تاثیر مسائل سیاسی و خصوصا پرونده هسته ای شرایط بی ثباتی را پشت سر گذاشته است.
غیر از روز چهارشنبه که بازار وضعیت نسبتا خوبی داشت در روزهای دیگر هفته، وضعیت معاملات خوب نبود و فعالان بازار تمایلی برای خریدهای قابل توجه از خود نشان نمی دادند. با توجه به شرایط پرونده هسته ای وضعیت بازار در هفته آینده تا حدود زیادی به نتایج جلسه غیر رسمی امروز 5+1 دارد.
در مجموع داد و ستدهای هفته جاری 167 میلیون و 358 هزار و 913 سهم و حق تقدم به ارزش 812 میلیارد و 531 میلیون و 687 هزار و 780 ریال عرضه شد که این ارقام از جهت ارزش 60.27 درصد رشد و از جهت حجم مبادلات 114.18 درصد رشد را نسبت به هفته گذشته نشان می دهد.
نکته قابل توجه این است که در هفته گذشته بدلیل تعطیلات عید فطر بورس تهران فقط در سه روز کاری فعالیت داشت و رشد و ارزش معاملات در هفته جاری بدلیل بهبود اوضاع بازار نبوده است.
بر اساس این گزارش تعداد خریداران بورس تهران نیز در هفته جاری رشد کرد و با 11.19 درصد رشد به رقم 13 هزار و 690 نفر رسید و تعداد دفعات مبادله نیز با 17 درصد رشد رقم 25 هزار و 335 نوبت را به خود دید.
بر این اساس در پایان داد و ستدهای هفته جاری، شاخص کل 12.86 واحد رشد کرد و به رقم 9 هزار و 626 واحد رسید و شاخص تالار اصلی نیز 16.5 واحد افزایش یافت.
همچنین در هفته جاری معاملات بورس تهران در 5 روز کاری انجام گرفت و از ابتدای سال 1385 تا پایان هفته جاری، بورس تهران 148 روز فعالیت داشته است و ارزش کل معاملات طی این مدت بالغ بر 25 هزار و 407.4 میلیارد ریال سهام و حق تقدم و 165.2 میلیارد ریال اوراق مشارکت است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
چرا تحول در گمرک لازم است؟
:: فناوری اطلاعات ::
«آی تی» نجات بخش
:: حجاب و عفاف ::
دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"
:: روی خط جوانی ::
برای یک انتقاد منطقی...
:: ورزش ::
کفاشیان: نیکبخت باید از حضور در پرسپولیس هم محروم شود
:: فرهنگ و هنر ::
عليرضا جمشيدي: جايگاه مطبوعات را ارج مي نهيم
:: حوادث ::
دستبرد اينترنتي به حساب مشتريان يک بانک خصوصي ناموفق ماند

يادداشت
:: اقتصادی ::
مظاهری: دولت از تاسیس بانک خارجی در کشور حمایت می کند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار