چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT مدیرعامل شرکت مخابرات ایران : ثبت‌نام جدید سیم‌کارت‌های دولتی تا پایان سال جاری

 
 

سیتنا , يكشنبه 14 آبان 1385

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران : ثبت‌نام جدید سیم‌کارت‌های دولتی تا پایان سال جاری

 
 

در حالی که برنامه‌ی شرکت مخابرات ایران برای ثبت نام سیم‌کارت‌های دولتی در دوره‌ی قبل شامل دو میلیون سیم کارت بود، با این حال به علت استقبال فراوان، هشت میلیون ثبت نام سیم‌کارت صورت گرفت.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، از ثبت‌نام جدید سیم‌کارت‌های دولتی تا پایان سال جاری با ظرفیت تعداد درخواست‌های مردم برای دریافت سیم‌کارت خبر داد.
مهندس صابر فیضی در خصوص تعداد و ظرفیت ثبت نام سیم‌کارت‌های اپراتور اول، با بیان این مطلب که ظرفیت ثبت نام این نوع سیم‌کارت‌ها را مردم تعیین می‌کنند، در توضیح این مطلب اظهار داشت: در حالی که برنامه‌ی شرکت مخابرات ایران برای ثبت نام سیم‌کارت‌های دولتی در دوره‌ی قبل شامل دو میلیون سیم کارت بود، با این حال به علت استقبال فراوان، هشت میلیون ثبت نام سیم‌کارت صورت گرفت.
وی افزود: شرکت مخابرات ایران برای آن‌که جواب‌گوی خواسته‌های مردم باشد، به مقدار هشت میلیون سیم‌کارت ثبت نام کرد، البته در این میان یک میلیون سیم‌کارت عودت داده شده است.
فیضی، با اشاره به افزایش روزافزون دفاتر خدمات ارتباطی گفت: انتظار ما این است تا طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این دفاتر مطابق برنامه‌ی چهارم توسعه حرکت کنند؛ به گونه‌یی که تمامی افراد در نزدیک‌ترین مکان زندگی خود به این دفاتر دسترسی داشته باشند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، گفت: با توجه برنامه‌های پیش‌بینی شده برای شهر تهران، با وجود حجم جمعیت و وسعت شهر برای هر بیست هزار نفر یک دفتر خدمات ارتباطی لازم است.
وی، با اظهار این مطلب که با تحقق این حرکت بسیاری از مشکلات ترافیکی حل خواهد شد، ادامه داد: این دفاتر پیشخوان تمام سرویس‌های دولتی خواهند بود و این امر از سویی کاهش ترافیک را در بر خواهد داشت و از سوی دیگر در میان شهروندان، امنیت، آرامش و اطمینان ایجاد خواهند کرد.
فیضی، گفت: سرویس‌های دولتی ارایه شده در دفاتر خدمات ارتباطی را شامل امکان پرداخت تمامی قبوض برق، آب، گاز و تلفن و سرویس‌های شهرداری، بانک و ثبت‌نام دانشگاه‌ها و مدارس ذکر کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار امیدواری کرد که با حمایت دولت از تحقق دفاتر فناوری اطلاعات و کمک سازمان‌های دولتی، مردم در کوتاه‌ترین زمان به آرامش دست یابند و فرآیند مورد نظر در این دفاتر عملی شود.

 
 

زمان‌بندی اجرایی طرح توسعه‌ی شبکه‌های مخابراتی تا پایان آذرماه اعلام می‌شود
همايش تئاتر خياباني خيبر در تهران آغاز شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار