 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسکانیوز , شنبه 20 آبان 1385 |
|
نفسهای رفیق کش به شماره افتاد
|
| | | |
 | نفسهای مردی که در جریان خرید و فروش مواد افیونی، دوستش را با 21 ضربه کارد قربانی کرد، با صدور حکم مرگ به شماره افتاد. |  نفسهای مردی که در جریان خرید و فروش مواد افیونی، دوستش را با 21 ضربه کارد قربانی کرد، با صدور حکم مرگ به شماره افتاد.
در آخرین رسیدگی به این پرونده که سه شنبه هفته گذشته در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران به سیاست قاضی عزیز محمدی برگزار شد، ابتدا نماینده دادستان به تشریح کیفرخواست پرداخت. نقیب الله 28 ساله به دنبال درگیری با دوست 25 سالهاش عبدالله، شامگاه 24 اسفند 1383 او را درخانهاش – یافت آباد – با 21 ضربه کارد از پا در آورده حالا با توجه به اعتراف مجرم 28 ساله، مدارک موجود وهمچنین درخواست اولیای دم دادگاه برای آدمکش تقاضای اشد مجازات اسلامی دارم.
سپس نقیب زاده در جایگاه ویژه قرار گرفت و به تشریح ماجرا پرداخت. مدتی بود که با عبدالله، مواد مخدر خرید و فروش میکردیم تا اینکه آن شب به خاطر اختلاف حساب با او درگیر شدم. عبدالله با کارد حمله کرد و چند ضربه زد، من هم برای دفاع از خودم آنرا از دستش کشیدم و به جانش افتادم. گزارش ایسکانیوز میافزاید: با پایان حرف های مجرم، قاضی عزیز محمدی و چهارمستشارش وارد شور شدند و امروز برای مجرم 28 ساله حکم مرگ صادر کردند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|