سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی 50 درصد تصادفي‌ها توسط اورژانس كشور به بيمارستان منتقل‌مي‌شوند

 
 

فارس , دوشنبه 29 آبان 1385

50 درصد تصادفي‌ها توسط اورژانس كشور به بيمارستان منتقل‌مي‌شوند

 
 

حدود نيمي از 270 هزار مصدوم تصادفي در سال، از طريق اورژانس 115 كشور به بيمارستان منتقل مي‌شوند و بقيه خودشان به طرق مختلف به مراكز درماني مراجعه مي‌كنند.

رئيس اورژانس كشور گفت: حدود نيمي از 270 هزار مصدوم تصادفي در سال، از طريق اورژانس 115 كشور به بيمارستان منتقل مي‌شوند و بقيه خودشان به طرق مختلف به مراكز درماني مراجعه مي‌كنند.
فرزاد پناهي افزود: برآوردهاي موجود نشان مي‌دهد كه تعداد مصدومان تصادفات كشور حدود 10برابر تعداد متوفيان اين حوادث است، بنابراين با در نظر گرفتن سالانه 27 هزار كشته تصادفات كشور، تعداد مجروحان اين حوادث حدود 270 هزار نفر است كه حدود 120 هزار نفر آنها از طريق اورژانس كشور به مراكز درماني منتقل مي‌شوند.
وي ادامه داد: عده زيادي از مصدومان حوادث ترافيكي كه جراحت آنها سطحي است خودشان به صورت سرپايي به بيمارستانها و مراكز درماني مراجعه مي‌كنند كه اميدواريم هرچه زودتر با افزايش تعداد پايگاههاي اورژانس كشور، افزايش سرعت ناوگان اورژانس و بهبود خدمات و تجهيزات آن، ميزان پوشش تصادفات را در كشور در زمان كوتاهي به حدود 80 درصد برسانيم.
وي گفت: در زمان حاضر حدود 1200 پايگاه اورژانس ثابت و سيار در كشور فعال است و بر اساس اصول استاندارد هر پايگاه توان اجراي 7 ماموريت را در روز دارد، بنابراين بايد هر سال بيش از سه ميليون ماموريت توسط ناوگان اورژانس كشور انجام شود در حالي كه اكنون تعداد ماموريتهاي سالانه اورژانس در حدود يك ميليون ماموريت است بنابراين به صورت بالقوه توان اورژانس كشور با شرايط فعلي تا 3 برابر قابل افزايش است.

 
 

آمبولانس‌های اورژانس تنها به بیمارستان‌های دولتی می‌روند
کاهش هزینه تصادفات با اجرای طرح «اورژانس ملی »
درمان پذیری 30 تا 50 درصد ماموریت‌های اورژانس در منزل

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
مرکز معاینه فنی سیار، در منطقه ۲۲ تهران

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار