 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
سیتنا , چهارشنبه 1 آذر 1385 |
|
توزیع سراسری کارت هوشمند سوخت در سراسر کشور از هفتهی آتی
|
| | | |
 | محبیان عراقی گفت: توزیع کارت هوشمند در تهران آغاز شده ودر کرج به صورت پایلوت روزانه حدود 10 هزار کارت توزیع می شود.
|  اول آذرماه زمان قطعی شروع توزیع کارت هوشمند سوخت در سراسر کشور نبود و احتمال دارد این توزیع از هفته آینده آغاز شود.
دکتر محمد حسن محبیان عراقی مدیرعامل شرکت پست ازشروع توزیع کارت هوشمند سوخت در سراسر کشور از هفته آینده خبر داد و اظهارداشت: توزیع کارت هوشمند در تهران آغاز شده ودر کرج به صورت پایلوت روزانه حدود 10 هزار کارت توزیع می شود.
وی افزود: تا کنون حدود300 هزار کارت های هوشمند سوخت توزیع شده ودر صورت ادامه این روند تا چند روز آینده توزیع کارت ها به روزانه 40 تا 50 هزار عدد خواهد رسید.
محبیان با بیان اینکه شرکت پست برای شروع توزیع کارت های هوشمند سوخت مشکلی ندارد خاطرنشان کرد: در صورت آماده بودن کارتها وعدم وجود مشکل، توزیع آنها در سراسر کشور از شنبه هفته آینده آغاز می شود اما هنوز این زمان نیز قطعی نشده است.
محبیان در پاسخ به این سوال که علت عدم توزیع کارت هوشمند سوخت سراسر کشور از امروز چیست؟ گفت: اول آذر زمان قطعی توزیع این کارتها در سراسر کشور نبود اما از دلیل عدم شروع توزیع کارتها در سراسرکشور اطلاعی ندارم و دلیل آن شاید آماده نبودن کارتها و فرایند چاپ و تهیه کارتهای اعتباری باشد.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|