چهارشنبه 27 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث اتهام کشتن دو بیمار تهرانی در پرونده زن پزشک نما

 
 

ایسکانیوز , جمعه 3 آذر 1385

اتهام کشتن دو بیمار تهرانی در پرونده زن پزشک نما

 
 

برای زیارت به امام زاده حسن رفتم که زن خوش ظاهری سراغم آمد و مدعی شد پزشک است و می‌تواند درد پاهایم را معالجه کند.

شمار قربانیان زن شیک‌پوش که خود را پزشک جا می‌زد و با تعارف آبمیوه آغشته به مواد بیهوشی، طلا و پول‌های بانوان سالمند تهرانی را می‌دزدید به 2 نفر رسید.
رسیدگی به این پرونده با مسموم شدن چند زن سالمند در امامزاده حسن از سوی زنی 35 ساله که خودش را مامور بهداشت جا می‌زد و با تعارف آبمیوه مسموم پول و طلاهای بانوان فریب‌خورده را می‌دزدید در دستور کار پلیس دایره هشتم آگاهی مرکز قرار گرفت.
رباب 68 ساله به عنوان یکی از مالباختگان به پلیس گفت: برای زیارت به امام زاده حسن رفتم که زن خوش ظاهری سراغم آمد و مدعی شد پزشک است و می‌تواند درد پاهایم را معالجه کند. با این صحبت‌ها مرا به فضای سبز پشت امامزاده کشاند، به سوپرمارکت رفت و دو بسته آبمیوه گرفت. آبمیوه را که مزه تلخی داشت خوردم و از حال رفتم. 4 روز در بیمارستان لقمان‌الدوله بستری بودم و وقتی حالم جا آمد تازه فهمیدم پول و طلاهایم دزدیده شده است. با ارایه چندین شکایت مشابه دیگر، کارآگاهان بر مبنای چهره‌نگاری رایانه‌ای به کمین زن پزشک نما نشستند تا اینکه او را عصر 30 مهر امسال در اطراف امامزاده حسن دستگیر کردند. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: ایران 35 ساله ابتدا خود را بی‌گناه خواند اما وقتی رو در روی مالباختگان قرار گرفت به جعل عنوان، فریب زنان تهرانی، تعارف آبمیوه مسموم و دزدیدن 70 میلیون ریال اعتراف کرد. سلیمانی – دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی پایتخت – امروز به ایسکانیوز گفت: تاکنون 30نفر از ایران شکایت کرده‌ و به تازگی دو نفر از زنان فریب خورده بر اثر مسمومیت شدید در بیمارستان جان باخته‌اند. از این رو پرونده به بازپرس حسین اصغرزاده – رییس شعبه دوم دادسرای جنایی – سپرده شد تا دستور قضایی برای افشای سایر جرایم احتمالی زن پزشک نما ادامه یابد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
متولد آوریل در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار