 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسکانیوز , دوشنبه 6 آذر 1385 |
|
فرزندان یک مادر از خونخواهی گذشتند
|
| | | |
 | مردی که زنش را قربانی اختلاف خانوادگی کرده با رضایت اولیای دم از جنبه عمومی جرم محاکمه شد. |  مردی که زنش را قربانی اختلاف خانوادگی کرده با رضایت اولیای دم از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.
در ابتدای نشست رسیدگی به این پرونده که دوشنبه در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران به ریاست قاضی عزیز محمدی برگزار شد، حیدری- نماینده دادستان- به تشریح کیفرخواست پرداخت. کریم 73 ساله، بامداد 4 خرداد امسال زنش فرشته 61 ساله را در خانه اش – شهرزیبا- با کوبیدن قندشکن برجمجمه کشت و حالا با توجه به رضایت اولیای دم برایش تقاضای مجازات اسلامی دارند .
سپس پسر و دختر اکبر در جایگاه اولیای دم قرار گرفتند و به نمایندگی از برادر بزرگشان که خارج از کشور است اعلام کردند از خون مادرشان گذشته اند.
قاضی عزیز محمدی نوبت را به کریم داد تا به دفاع از خود بپردازد: سالها بود با فرشته اختلاف داشتم حرفم را گوش نمی کرد و سرناسازگاری داشت. چند روز قبل از جنایت وعده داد اگر پول زیادی در اختیارش قرار دهم دست از لجبازی هایش بر می دارد اما زنم پولها را بالا کشید و به بدرفتاری هایش ادامه داد تا اینکه صبرم تمام شد.
مجرم 73 ساله ادامه داد: آنروز وقتی از خواب بیدار شدم با قندشکن آنقدر بر سرش کوبیدم تا جانش درآمد و اکنون از کرده ام پشیمانم. گزارش ایسکانیوز می افزاید: با پایان حرفهای کریم، قاضی عزیزمحمدی و چهار مستشارش وارد شور شدند تا با توجه به رضایت اولیای دم برای او حکم صادر کنند. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|