سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث مادر پریشان، سرنخ دستگیری پسر تبهکارش را به پلیس داد

 
 

ایسکانیوز , شنبه 11 آذر 1385

مادر پریشان، سرنخ دستگیری پسر تبهکارش را به پلیس داد

 
 

مرد تبهکاری که با تهدید اسلحه و گاز اشک آور، کیف بانوان تهرانی را می قاپید و همچنین همراه همدستش به خانه های شمال پایتخت دستبرد می زد.

مرد تبهکاری که با تهدید اسلحه و گاز اشک آور، کیف بانوان تهرانی را می قاپید و همچنین همراه همدستش به خانه های شمال پایتخت دستبرد می زد پس از دستگیری به 10 فقره جرم مشابه اعتراف کرد.
رسیدگی به این پرونده با تسلیم چندین شکایت مشابه مبنی بر دزدی از آپارتمان های شمال تهران و همچنین کیف قاپی از بانوان، در دستور کار افسران اداره آگاهی مرکز قرار گرفت. تحقیق برای شناسایی مجرمان حرفه ای ادامه داشت. تا اینکه روز گذشته عفت 48 ساله به کلانتری 108 نواب رفت و گفت: پسر معتادم را از خانه بیرون کرده ام و حالا تهدید می کند اگر راهش ندهم جانم را می گیرد.
پلیس در عملیاتی ضربتی وحید – ح 23 ساله را نزدیک خانه پدرش دستگیر کرد و مشخص شد او که پیشینه کیفری دارد همچنان به دزدی هایش ادامه می دهد. وحید در بازجویی ها اعتراف کرد: به همراه دوستم میثم به خانه های زیادی دستبرد زده ایم و وقتی شرایط نامناسب بود با تهدید اسلحه و گاز اشک آور کیف زنان جوان و سالخورده را می قاپیدیم. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: مجرم خمار در بازجویی ها به 10 فقره دستبرد در سطح پایتخت اعتراف کرد و پرونده اش امروز برای رسیدگی قضایی به رضا جعفری – معاون سرپرست دادسرای ناحیه 27 – سپرده شد. از سوی دیگر کارآگاهان به چهره نگاری رایانه ای برای ردیابی همدست وحید و کشف مخفیگاه این دزد فراری ادامه می دهند.

 
 

خواستگار تبهکار با فیلم های مونتاژ شده از دختر جوان باج می گرفت
دختر ربوده شده از اعمال خلاف شبکه تبهکاری پرده برداشت
دستگیری 6 تبهکار حرفه‌ای پایتخت

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
متولد آوریل در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار