سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی کارت هوشمند سوخت با همکاري پيمانکاران فرعي تا ۲ ماه ديگر آماده راه‌اندازي است

 
 

شانا , سه شنبه 14 آذر 1385

کارت هوشمند سوخت با همکاري پيمانکاران فرعي تا ۲ ماه ديگر آماده راه‌اندازي است

 
 

حدود دو هزار و 300 جايگاه با 12 هزار تلمبه در کشور وجود دارد که از اين تعداد تاکنون روي بيش از 5 هزار تلمبه، تجهيزات کارت هوشمند نصب شده است.

مجري طرح کارت هوشمند سوخت گفت: برنامه ايجاد شبکه و نصب تجهيزات در جايگاه‌ها با افزودن پيمانکاران فرعي در دو ماه آينده به پايان خواهد رسيد و سيستم کارت هوشمند آماده راه‌اندازي خواهد شد.
سيدناصر سجادي افزود:حدود دو هزار و 300 جايگاه با 12 هزار تلمبه در کشور وجود دارد که از اين تعداد تاکنون روي بيش از 5 هزار تلمبه، تجهيزات کارت هوشمند نصب شده است.
وي تصريح کرد: تمام تجهيزات لازم براي اجراي طرح کارت هوشمند سوخت به کشور وارد شده است و طبق برنامه زمان بندي در تمام جايگاه‌ها نصب مي‌شود.
وي درباره کيفيت تجهيزات کارت هوشمند سوخت گفت: پازهاي (دستگاه کارت خوان) کارت هوشمند از جمله بهترين پازهاي ساخته شده در دنيا است که با شرايط مختلف آب و هوايي سازگار و در کشورهاي مختلف از آن استفاده شده است.
سجادي با اشاره به اينکه تکنولوژي ساخت پاز در داخل کشور وجود ندارد اظهار اميدواري کرد با اجراي طرح کارت هوشمند و اشاعه آن، بخش خصوصي به سمت وارد کردن اين تکنولوژي و ايجاد اشتغال از طريق صنايع جنبي طرح جذب شود.
وي تاکيد کرد: با راه اندازي سيستم کارت هوشمند سوخت، پيمانکار طرح به مدت يک سال موظف به نگهداري و پشتيباني از تجهيزات است و پس از آن نگهداري و اداره تجهزات سيستم به بخش خصوصي واگذار مي‌شود. سجادي پيش از اين نيز به خبرنگار شانا گفته بود: عمليات شخصي سازي کارت هوشمند در شرکت صنايع قطعات ايران وابسته به وزارت دفاع در حال انجام است و تاکنون يك ميليون و ۲۰۰ هزار کارت هوشمند سوخت شخصي سازي شده است.
وي افزوده بود: کارت‌هاي آماده شده بر اساس برنامه‌ريزي انجام شده در اختيار شرکت پست براي توزيع به مالکان خودرو قرار داده مي‌شود.
مدير برنامه‌ريزي شرکت ملي پخش فرآورده‌‌هاي نفتي ضمن اشاره به اينکه شخصي سازي کارت هوشمند سوخت از نظر حجم کار براي اولين بار در ايران انجام مي‌شود، تصريح کرده بود: ابتدا قرار بود شخصي سازي کارت هوشمند سوخت در چين انجام شود اما به دليل اينکه بايد اطلاعات خودروها به خارج از کشور داده مي‌شد با اين کار مخالفت شد و قرار بر اين شد تا اين پروژه را يكي از شركت هاي وزارت دفاع که تنها مرکز براي اين کار است انجام دهد.
سجادي درباره ظرفيت شخصي سازي روزانه کارت هوشمند خاطرنشان کرده بود: در حال حاضر روزانه 150 هزار کارت هوشمند شخصي سازي مي‌شود.
وي با تاکيد بر اينكه تا پايان سال کارت هوشمند همه خودروها صادر خواهد شد، گفته بود: براي سرعت دادن به عمليات شخصي سازي کارت هوشمند سوخت مراکز ديگري فعال خواهد شد و ظرفيت شخصي سازي دو برابر مي شود.

 
 

توزیع بیش از 183 هزار کارت هوشمند سوخت توسط شرکت پست
آغاز توزیع کارت هوشمند سوخت توسط پست
توزیع سهمیه ‌ای و آزاد با کارت هوشمند سوخت

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار