پنجشنبه 21 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث محاکمه مردی که یک کارخانه را به خون کشید

 
 

ایسکانیوز , سه شنبه 28 آذر 1385

محاکمه مردی که یک کارخانه را به خون کشید

 
 

مردی که در یک کارخانه تولید کولر و بخاری، همکارش را به دنبال خشم آنی کشت امروز در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران پای میز محاکمه نشست و از خود دفاع کرد.

مردی که در یک کارخانه تولید کولر و بخاری، همکارش را به دنبال خشم آنی کشت امروز در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران پای میز محاکمه نشست و از خود دفاع کرد.
بامداد 3 مهر 84 درگیری دو کارگر کارخانه ... در محور مخصوص کرج به خون کشیده شد و پلیس تهران وقتی به آنجا رفت با جنازه علی‌رضا 45 ساله رو به رو شد. او بر اثر برخورد چوب به سرش از پا درآمده بود و بازپرس کشیک دادسرای جنایی تهران، خیلی زود خود را به قربانگاه رساند و پس از تحقیق مقدماتی دستور بردن جنازه به پزشکی قانونی را صادر کرد.
در آن میان، ایوب 53 ساله که همکار علی‌رضا بود با توجه به شهادت شاهدان عینی تحت بازجویی قرار گرفت و بدون هیچ مقاومتی به آدمکشی اعتراف کرد. گزارش ایسکانیوز می افزاید: در پی تکمیل تجسس ها و بازسازی صحنه جرم، پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری تهران فرستاده و قرار شد ایوب محاکمه علنی شود.
در نشست رسیدگی به این پرونده که امروز در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران، به ریاست قاضی نورالله عزیز محمدی برگزار شد، خاکی – نماینده دادستان – برای ایوب تقاضای اشد مجازات کرد و سپس سه فرزند علی‌رضا نیز برای قاتل پدرشان حکم مرگ خواستند.
سپس قاضی عزیز محمدی از چهارنفر از کارگران کارخانه که جنایت را دیده‌اند، خواست تا یک به یک سوگند یاد کنند و به تشریح جزییات درگیری بپردازند. اسماعیل 30 ساله وقتی درجایگاه ویژه قرار گرفت، گفت: صبح آن روز صدای داد و فریاد شنیدم و متوجه درگیری لفظی ایوب و علی‌رضا شدم. علی‌رضا یک جعبه برداشت و به سمت ایوب انداخت. آن لحظه ایوب هم چوب 5/1 متری به دست گرفت و بر سر علی‌رضا کوبید و ...
همچنین سه نفر دیگر از شاهدان، گفته‌های همکارشان را تایید کردند و ایوب را عامل جنایت خواندند.
رییس شعبه 71 از مجرم 53 ساله خواست در جایگاه ویژه قرار بگیرد و به دفاع از خود بپردازد. ایوب اظهار داشت: من و علی‌رضا سال‌ها با هم کار می‌کردیم و هیچ مشکلی نداشتیم، روز پیش از جنایت اما در نوبت دریافت غذا ایستاده بودم که دستم ناخواسته به صورت او خورد و فحاشی کرد. تبهکار میانسال ادامه داد: صبح روز بعد زمانی که سرگرم پوشیدن لباس کارم بودم، علیرضا به من حمله ور شد و یک جعبه آهنی به سمتم پرت کرد. جاخالی دادم ولی علیرضا می‌خواست با میله آهنی مرا بزند که فقط برای دفاع از خودم چوب را از زمین برداشتم.
در این هنگام قاضی عزیز محمدی به ایوب گفت: هیچ یک از شاهدان ندیده‌اند علی‌رضا میله‌ای در دست داشته‌ باشد؛ در این باره چه توجیهی داری؟ مجرم توضیح داد: چیزی خاطرم نیست، فکر می‌کنم علی‌رضا با میله قصد زدن مرا داشت. گزارش ایسکانیوز اضافه می‌کند: با پایان دفاع ایوب، قاضی عزیز محمدی و چهار مستشارش شعبه 71 دادگاه کیفری تهران وارد شور شدند تا باتوجه به مدرک‌های موجود به انشای رای بپردازند.

 
 

محاکمه پسری که داروخانه شکوه را به خون کشید

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار