چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی نفت و انرژی تهران در انتظارخاموشی بزرگ

 
 

مهر , يكشنبه 17 دي 1385

تهران در انتظارخاموشی بزرگ

 
 

به گفته میرفتاح درحال حاضر فقط 40 درصد از مخازن ذخیره سازی سوخت مایع نیروگاه ها پر بوده درنتیجه ذخایر نیروگاه های استان تهران از نظر سوخت مایع با کمبود مواجه هستند.

به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران با ادامه روند فعلی در مصرف انرژی، با قطع شدن گاز نیروگاه‌ها و محدودیت در عرضه سوخت مایع، احتمال خاموشی در تهران افزایش یافته است.
میرفتاح گفت: از اول آذرماه سوخت اولیه نیروگاه‌ها یعنی گاز به دلیل مصرف بالای آن درکشور قطع شده و درحال حاضر نیروگاه‌ها برای تولید انرژی برق مورد نیاز تهرانی‌ها فقط از سوخت مایع استفاده می‌کنند.
میرفتاح درباره وضعیت نامناسب موجود تاکید کرد: در روزهای اول آذرماه نیروگاه‌های دماوند، ری و منتظر قائم کار خود را با گاز شروع می‌کردند و پس از قطع گاز، با سوخت مایع به کار ادامه می‌دادند، اما این میزان گاز نیز امروز به نیروگاه‌ها تعلق نمی‌گیرد.
وی تصریح کرد : درحال حاضر سوخت نیروگاه های تهران فقط با سوخت مایع بوده و روزانه 24 میلیون لیتر سوخت به مصرف می‌رسد.
به گفته میرفتاح درحال حاضر فقط 40 درصد از مخازن ذخیره سازی سوخت مایع نیروگاه ها پر بوده درنتیجه ذخایر نیروگاه های استان تهران از نظر سوخت مایع نیزبا کمبود مواجه هستند.
وی تاکید کرد: درحال حاضر حجم سوخت مایع موجود در ذخایر نیروگاه ها 200 میلیون لیتر است که در صورت نرسیدن سوخت مایع به طور مناسب در استان تهران با خاموشی مواجه می شویم.
وی از مردم خواست به صرفه جویی در مصرف سوخت مایع و برق توجه بسیاری داشته باشند تا با خاموشی مواجه نشوند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار