سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث وسوسه های شیطانی، دستان یک مرد را به خون پسر عمه اش آغشته کرد

 
 

ایسکانیوز , شنبه 30 دي 1385

وسوسه های شیطانی، دستان یک مرد را به خون پسر عمه اش آغشته کرد

 
 

با توجه به شکایت اولیای دم، اعتراف صریح مجرم و همچنین شهادت شاهدان برای او تقاضای اشد مجازات اسلامی را دارم.

وسوسه های شیطانی، دستان یک مرد را به خون پسر عمه اش آغشته کرد
مردی که به دنبال دستبرد خونبار، پسر عمه اش را کشت و یکی دیگر از نزدیکانش را به شدت زخمی کرد امروز در دادگاه کیفری تهران پای میز محاکمه نشست.
در نشست رسیدگی به این پرونده که در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران، به ریاست قاضی عزیزمحمدی برگزار شد، ابتدا حیدری – نماینده دادستان – به تشریح کیفرخواست پرداخت: علیرضا 31 ساله چهارم مهر امسال به عنوان مهمان به خانه عمه اش در جنوب تهران رفت اما نیمه شب به خاطر دزدیدن طلاهای او پسر عمه اش روح الله را با 9 ضربه کارد کشت. علیرضا همچنین پسر عمویش اسماعیل را که در قربانگاه متوجه جنایت شده بود با هفت ضربه به شدت زخمی کرد. نماینده دادستان ادامه داد: با توجه به شکایت اولیای دم، اعتراف صریح مجرم و همچنین شهادت شاهدان برای او تقاضای اشد مجازات اسلامی را دارم.
سپس پدر و مادر داغدار در جایگاه اولیای دم قرار گرفتند و برای قاتل پسرشان حکم مرگ خواستند.
پدر روح الله گفت: آن شب علیرضا به خانه ما آمد و شام خورد. بعد به قصد سفر به اصفهان خداحافظی کرد و رفت اما نیمه شب دوباره برگشت و بی رحمانه به جان پسرم افتاد.
قاضی عزیزمحمدی از علیرضا که 11 پیشینه کیفری در پرونده اش دارد خواست به تشریح ماجرا بپردازد. مجرم 31 ساله توضیح داد: 11 سال معتاد به هرویین بودم و می خواستم ترک کنم. آن شب قرص خورده بودم و حال طبیعی نداشتم ساعت 2 صبح دوباره به خانه عمه ام برگشتم اما انگیزه ام دزدی نبود.
رییس شعبه 71 دادگاه کیفری تهران از مجرم پرسید: پس با چه انگیزه ای روح الله را که خواب بود کشتی؟ او پاسخ شنید، من حال طبیعی نداشتم و چیزی خاطرم نیست.
قاضی عزیز محمدی آلت قتاله را نشان و ادامه داد: این کارد را چرا به همراهت بردی؟ علیرضا اظهارداشت: همیشه آن را در جیبم داشتم. من چیزی از جنایت به یاد ندارم اما می دانم که روح الله بی گناه بود و باید قصاص شوم تا به آرامش برسم.
در ادامه این نشست، اسماعیل 22 ساله که در جریان جنایت، زنده ماند رو به روی پنج قاضی ایستاد: علیرضا غروب به خانه عمه ام آمد و بعد از شام رفت. من و روح الله اما وقتی می خواستیم بخوابیم علیرضا دوباره برگشت چون می دانستم معتاد است به روح الله گفتم در را باز نکند اما دلش سوخت و به حرفم گوش نکرد. نیمه شب با ضربه کارد که علیرضا به گردنم زد از خواب پریدم و دیدم بی رحمانه سراغ روح الله رفت، او را کشت و دوباره به من حمله کرد. جانی، شش ضربه دیگر به من زد و در حالی که فکر می کردم مرا هم کشته فرار کرد. گزارش ایسکانیوز می افزاید، شاهد جنایت خانوادگی اضافه کرد: مطمئن هستم وقتی علیرضا در حال دستبرد به خانه عمه ام بوده روح الله بیدار شد و ...
با پایان حرف های اسماعیل، رییس شعبه 71 دادگاه کیفری تهران و چهار مستشارش وارد شور شدند تا با توجه به مدرک های موجود به انشای رای بپردازند. این در حالی است که صدور حکم مرگ و دیه برای علیرضا، حتمی به نظر می رسد.

 
 

سر نخ قتل در دست زنی معروف به فری کماندو
اختلاف مالی باز هم به جنایت انجامید
حسین را عمدا نکشتم

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار