دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی حوادث برنده جایزه اسکار از یک قدمی مرگ به زندگی برگشت

 
 

ایسکانیوز , شنبه 7 بهمن 1385

برنده جایزه اسکار از یک قدمی مرگ به زندگی برگشت

 
 

نیکول کیدمن در جریان ساخت تازه ترین فیلمی که در آن به ایفای نقش پرداخته با سانحه رانندگی روبه رو شد و از یک قدمی مرگ به زندگی برگشت.

نیکول کیدمن- بازیگر سرشناس هالیوود- در جریان ساخت تازه ترین فیلمی که در آن به ایفای نقش پرداخته با سانحه رانندگی روبه رو شد و از یک قدمی مرگ به زندگی برگشت.
کیدمن 39 ساله که گران ترین زن بازیگر در تاریخ سینمای جهان نامیده می شود دیروز پشت فرمان یک دستگاه خودرو جگوار در حال ساخت فیلم تهاجم بود که راننده بدل کار کنترل خود را از دست داد و به تیر چراغ راهنمایی کوبید. کاترین اولیم- مدیر برنامه های کیدمن- گفت: این هنرپیشه باید یک موجود خیالی را از روی جگوارش به بیرون پرت می کرد اما خودرو از جاده منحرف شد. سپس نیکول به همراه هفت نفر دیگر زخمی و به بیمارستان برده شدند.
گزارش ایسکانیوز می افزاید: اگر سرعت جگوار، کمی بیشتر بود شاید برنده جایزه اسکار زنده نمی ماند. کیدمن اکنون دروضعیت جسمانی مناسبی قرار دارد و فیلمبرداری تهاجم که یک فیلم تخیلی است از سر گرفته شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار