دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث مهریه سنگین، هیچ دختری را خوشبخت نمی کند

 
 

ایسکانیوز , جمعه 20 بهمن 1385

مهریه سنگین، هیچ دختری را خوشبخت نمی کند

 
 

مهریه های سنگین نه تنها مایه دوام و قوام خانواده نیست بلکه به عنوان یکی از علت های اصلی تنش و افزایش طلاق در جامعه مطرح است.

قائم مقام دادگستری کل خراسان شمالی با ریشه یابی عوامل افزایش طلاق در جامعه گفت: مهریه های سنگین نه تنها مایه دوام و قوام خانواده نیست بلکه به عنوان یکی از علت های اصلی تنش و افزایش طلاق در جامعه مطرح است.
در پی اعلام افزایش 27 درصدی آمار طلاق در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته، قاضی عبدالهی در جمع خبرنگاران گفت، اولین عامل افزایش طلاق در جامعه هجمه گسترده فرهنگی غرب با استفاده از پیشرفته ترین ابزار مانند ماهواره و اینترنت ودیگر رسانه هاست.
وی تصریح کرد: ابزار ضدفرهنگی غرب به دنبال تبلیغ ضد ارزشها، تشریفات ناسالم و تشویق به برهنگی و توجه به مظاهر دنیوی و مسخ ارزشها و معنویات است و اگر این عوامل کنترل و مهار نشود، بنیان خانواده ها را متلاشی می کند، بنابر این مسوولان و متولیان فرهنگی جامعه حوزه های علمیه و علما و ... در این زمینه مسوولیت دارند.
این مقام قضایی دومین عامل شیوع طلاق در جامعه را اعتیاد خواند و توصیه کرد در کنار مبارزه با مواد مخدر باید جامعه و خانواده ها به پیشگیری و درمان اهمیت دهند و مسوولان این بخش نیز فعال تر از گذشته باشند.
قاضی عبداللهی به تأثیر ازدواجهای خیابانی و اینترنتی در افزایش طلاق اشاره و توصیه کرد زوجین و خانواده های آنان پیش از ازدواج نسبت به هم شناخت کافی داشته باشند و با بررسی کامل وارد زندگی مشترک شوند.
وی از فساد اخلاقی به عنوان یکی دیگر از عوامل افزایش طلاق نام برد، عامل بعدی را فقر مادی و اقتصادی خانواده ها خواند و خواستار توجه بیشتر مسوولان اجرایی کشور به معیشت مردم و توسعه عدالت اقتصادی و اجتماعی شد. گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی قوه قضاییه می افزاید، این مقام قضایی دخالت نابجای پدر و مادر و تأخیر در عروسی پس از عقد را از دیگر عوامل مؤثر در افزایش طلاق دانست و اضافه کرد: از محتوای پرونده های طلاق بر می آید که افزایش این فاصله در کنار افزایش توقعات طرفین از یکدیگر زمینه های فروپاشی برخی خانواده هاست و این گونه پرونده ها در دادگستری کم نیستند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار