دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث كلاهبرداري از اهالي غرب تهران با اسكناس جعلي خارجي

 
 

فارس , جمعه 20 بهمن 1385

كلاهبرداري از اهالي غرب تهران با اسكناس جعلي خارجي

 
 

طي تماس متعددي از شهروندان با پليس مبني بر كلاهبرداري افراد ناشناس با اسكناس‌هاي خارجي، رسيدگي به اين موضوع به اداره پليس آگاهي محول شد.

رئيس مركز اطلاع‌رساني پليس تهران از دستگيري باند 16 نفره‌اي كه با استفاده از اسكناسهاي جعلي اقدام به كلاهبرداي از اهالي منطقه غرب تهران مي‌كردند، خبرداد.
سرهنگ مهدي احمدي افزود: طي تماس متعددي از شهروندان منطقه غرب تهران با پليس مبني بر كلاهبرداري افراد ناشناس با اسكناس‌هاي خارجي، رسيدگي به اين موضوع به اداره 14 پليس آگاهي تهران بزرگ محول شد.
وي گفت: ماموران در تحقيقات خود متوجه شدند كه تعدادي از افراد سودجو با خودرو اقدام به مسافركشي در منطقه غرب تهران كرده و هنگامي كه مسافر سوار خودرو مي‌شود يكي از اين افراد كه ظاهري شبيه افراد خارجي دارد جهت پرداخت كرايه خود اسكناس خارجي به راننده مي‌دهد و راننده نيز با گرفتن اسكناس خارجي مسافران ديگر را با اين عنوان كه اين اسكناس‌ها داراي ارزش زيادي است ترغيب به خريد اين اسكناس‌ها از فرد مسافر مي‌كند.
وي ادامه داد: تعدادي از مسافران كه عموما نيز خانم‌ها بودند با فريب مرد راننده اقدام به خريد اين اسكناس‌ها از مسافر به ظاهر خارجي كه با لهجه تركي استانبولي صحبت مي‌كرد نموده و حتي تعدادي نيز به دليل همراه نداشتن پول نقد اقدام به دادن طلاهاي خود به عوض گرفتن اسكناس خارجي مي‌كنند.
سرهنگ احمدي گفت: شهرونداني كه اقدام به خريد اسكناس‌هاي خارجي از مرد مسافر كرده بودند بعد از مدتي متوجه بي‌ارزش بودن پولهاي فوق شده و اقدام به طرح شكايت كردند كه در اين راستا كارآگاهان اداره 14 پليس آگاهي تهران با دعوت از شاكيان اقدام به چهره‌نگاري از افراد شياد كردند.
وي با بيان اينكه در چهره نگاريهايي كه انجام شد مشخص شد كه گروههايي با خودروهاي جداگانه اقدام به كلاهبرداري از اين طريق مي‌كنند، گفت: با روشن شدن اين موضوع دستگيري متهمان در دستور كار پليس قرار گرفت و ماموران گشت كلانتري در بلوار جناح به 3 سرنشين يكدستگاه خودروي پژو مشكوك و خودرو را متوقف مي‌كنند كه پس از بازرسي از سرنشينان خودرو به هويت عباس، محسن و محرم 37 قطعه اسكناس خارجي جعلي از آنها كشف مي‌شود و متهمان جهت تحقيقات بيشتر به اداره 14 پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل مي‌شوند.
رئيس مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي تهران بزرگ ادامه داد: با انتقال متهمان به پليس آگاهي و تطبيق چهره‌هاي آنها با چهره فرضي مشخص ‌شد كه اين افراد همان متهمان پرونده كلاهبرداري با اسكناس‌هاي جعلي هستند كه با بررسي سوابق آنها و تحقيقات پليس تمامي افراد گروه كه 16 نفر هستند شناسايي و در مخفيگاه خود در جاده قديم كرج دستگير شدند.
سرهنگ احمدي گفت: تاكنون 96 نفر از مالباختگان شناسايي و اعلام شكايت كرده‌اند و بازپرس شعبه 16 دادسراي صادقيه نيز متهمان را با قرار قانوني به زندان منتقل كرده و تحقيقات تكميلي از سوي پليس ادامه دارد.

 
 

کلاهبردار هزار چهره بازداشت شد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار