 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , چهارشنبه 25 بهمن 1385 |
|
ميوه گران نميشود
|
| | | |
 | جعفري گفت: در زمينه عرضه ميوه در ميادين ميوه و ترهبار با وزارت بازرگاني توافقاتي كردهايم كه امسال افزايش قيمت ميوه در شب عيد نداشته باشيم.
|  قيمت ميوه شب عيد امسال ثابت ميماند و افزايش پيدا نميكند.
كيانوش جعفري، سخنگوي سازمان ميادين ميوه و ترهبار و فرآوردههاي كشاورزي شهرداري تهران با بيان اين مطلب گفت: در شب عيد پرتقال و سيب به قيمت 696 تومان به فروش ميرسد.
وي ادامه داد: در حال حاضر قيمت پرتقال در بازار يك هزار و 300 تا يك هزار و 400 تومان است ولي در ميادين ميوه و ترهبار تقريباً نصف قيمت به فروش ميرسد.
وي گفت: 2 الي 3 هزار تن امسال در شب عيد ميوه در ميادين ميوه و تره بار عرضه خواهد شد ضمن اينكه كيفيت ميوه ها هم در ميادين افزايش پيدا كرده است.
جعفري افزود: در زمينه عرضه ميوه در ميادين ميوه و ترهبار با وزارت بازرگاني توافقاتي كردهايم كه امسال افزايش قيمت ميوه در شب عيد نداشته باشيم.
سخنگوي سازمان ميادين ميوه و ترهبار و فرآوردههاي كشاورزي شهرداري تهران همچنين از افزايش ساعت كاري ميادين ميوه و ترهبار شهرداري تهران در شب عيد خبر داد و گفت: ساعت دقيق ميادين به زودي اعلام خواهد شد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|