دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث عامل جنایت در سفره خانه سنتی به مرگ محکوم شد

 
 

ایسکانیوز , دوشنبه 30 بهمن 1385

عامل جنایت در سفره خانه سنتی به مرگ محکوم شد

 
 

پسری که در سفره خانه سنتی برادرش خون به پاکرد و مشتری جوان را به دنبال خشم آنی کشت، امروز در دادگاه کیفری تهران به مرگ محکوم شد.

پسری که در سفره خانه سنتی برادرش خون به پاکرد و مشتری جوان را به دنبال خشم آنی کشت، امروز در دادگاه کیفری تهران به مرگ محکوم شد.
در نشست رسیدگی به این پرونده که دیروز در شعبه 74 دادگاه کیفری تهران به ریاست قاضی کوه کمره ای برگزار شد ابتدا شهریاری- نماینده دادستان- به تشریح کیفرخواست پرداخت. مجید 19 ساله شامگاه سوم اردیبهشت امسال به دنبال درگیری در سفره خانه سنتی برادرش در کرج، اسماعیل 20 ساله را کشت. اکنون با توجه به مدرک های موجود و همچنین اقرار مجرم از محضر دادگاه برایش تقاضای اشد مجازات اسلامی دارم.
سپس پدر و مادر داغدار در جایگاه ویژه قرار گرفتند و برای قاتل پسرشان حکم مرگ خواستند همچنین مجید در دفاع از خود گفت: آن شب به سفره خانه سنتی برادرم رفته بودم که 7 پسر وارد شدند، چای خوردند و قلیان کشیدند، بعد شروع به خنده و شوخی کردند و یکی از آنها روی تخت دراز کشید چون چند خانواده آنجا حضور داشتند به سراغشان رفتم و تذکر دادم زودتر سفره خانه را ترک کنند که با من درگیر شدند. مجرم ادامه داد: وقتی از در بیرون می رفتند مرا تهدید و فحاشی کردند. ناگهان خونم به جوش آمد، یک کارد برداشتم و جلوی در رفتم که دعوا بالا گرفت و ناخواسته کارد به گردن اسماعیل زدم بلافاصله پیراهنم را دور گردنش پیچیدم تا از خونریزی جلوگیری کنم و او را سوار ماشین کردم که به بیمارستان برسانم اما بین راه جان سپرد.
وی چندین بار تاکید کرد قصد آدمکشی نداشته و ناخواسته کارد به گردن اسماعیل خورده است. گزارش ایسکانیوز می افزاید: قاضی کوه کمره ای از محسن، وحید، مصطفی، حمید و بهنام که از دوستان اسماعیل بودند و در درگیری حضور داشتند خواست به تشریح آنچه دیده اند بپردازند.
محسن 20 ساله ادعاهای مجرم را رد کرد: بعد از آنکه مجید با چاقو به اسماعیل حمله کرد، سوار ماشینش شد تا فرار کند که من و دوستانم سد راه شدیم و او را مجبور کردیم تا دوست زخیمان را به بیمارستان برساند. در ادامه این نشست، شاهدان دیگر هم گفته های حمید را تایید کردند و مجید را آدمکش نامیدند. در پایان محاکمه، قاضی کوه کمره ای و چهار مستشارش وارد شور شدند و امروز بر اساس مدرک های موجود و تقاضای خانواده داغدار برای مجید حکم مرگ صادر کردند.

 
 

محاكمه جوان قاتل

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار