دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گزارش ويژه قتل سرشاخه گلد‌كوئيست با شليك گلوله

 
 

فارس , دوشنبه 7 اسفند 1385

قتل سرشاخه گلد‌كوئيست با شليك گلوله

 
 

درحالي كه بيش از 15 ماه از قتل سرشاخه گلدكوئيست با شليك گلوله مي گذرد اما كشف راز آن در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.

قتل سرشاخه گلد‌كوئيست با شليك گلوله
درحالي كه بيش از 15 ماه از قتل سرشاخه گلدكوئيست با شليك گلوله مي گذرد اما كشف راز آن در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.
پس از وقوع اين قتل با توجه به كشف جسد در محدوده استحفاظي پليس قزوين پرونده براي رسيدگي به پليس آگاهي قزوين فرستاده شد. اما 5 ماه پس از قتل با راي قضايي پرونده براي ادامه رسيدگي به اداره آگاهي تهران و شعبه هفتم بازپرسي دادسراي جنايي تهران فرستاده شد.
در اين رابطه چند مظنون شناسايي و به اداره آگاهي احضار شده اند كه بازجويي از آنان تا كنون بي نتيجه بوده است.
اين دختر 22 ساله به نام ميترا روز 14 آبان ماه سال گذشته خانه اش در نياوران را ترك كرد تا سوار بر خودروي زانتياى خود به دانشگاه آزاد واحد مركز برود اما در ميان راه ناپديد شد.
وقتى با طرح شكايتى از سوى پدر و مادر اين دختر دانشجو، پليس براى رديابى ميترا وارد عمل شد .چهار روز بعد از آغاز تحقيقات، مأموران گشت پليس در خيابان جامى تهران، خودروي زانتياى رها شده ميترا را پيدا كردند كه وقتى پليس با آثار رد خون روى صندلى راننده و قطراتى روى صندلى سمت چپ آن روبرو شد به بازرسى دقيق زانتيا پرداخت و پوكه گلوله اسلحه كمرى را زير يكى از صندلى ها پيدا كرد.چندي بعد پليس قزوين در نمابرى به آگاهى تهران اعلام كرد كه شامگاه روز 14 آبانماه سال جارى پيكر بى جان دخترى كه با اصابت گلوله اى به سر از پاى درآمده، رها شده در قزوين پيدا شده است.وقتى تصاوير جسد اين دختر ناشناس با ميترا مقايسه شد، مشخص شد كه مقتول همان ميتراست كه چندي پيش ناپديد شده بود است .كارآگاهان در بررسى هاى خود متوجه شدند كه ميترا يكى از سرشاخه هاى گلدكوئيست بود و خودروى زانتياى خود را نيز با درآمدى كه از گلدكوئيست داشت، خريده است.

 
 

انگيزه جنايت فشم در هاله‌اي از ابهام

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار