چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی حرف جدیدی داشته باشند ، مذاکره می کنیم

 
 

هموطن سلام , سه شنبه 21 فروردين 1386

حرف جدیدی داشته باشند ، مذاکره می کنیم

 
 

مشروط کردن مذاکرات به تعلیق چه در شروع و چه به عنوان نتیجه مذاکرات‌, مرحله ای است که ما از آن عبور کرده‌ایم.

حرف جدیدی داشته باشند ، مذاکره می کنیم
هموطن سلام _وزیر امور خارجه جمهوری سلا‌می ایران گفت: طرفهای مقابل ایران در مذاکرات هسته ای باید در فضای واقعیت های جدید حرکت کنند و اگر حرف جدیدی داشته باشندبرای مذاکرات صریح , جامع و بدون پیش شرط آمادگی داریم .
منوچهر متکی روز سه شنبه در کنفرانس خبری مشترک با همتای افغان خود در تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پاسخ جمهوری اسلا‌می ایران به درخواست دیروز دبیر کل سازمان ملل برای آغاز دورجدید مذاکرات با ایران چیست؟ گفت: در دیداری که در حاشیه اجلا‌س سران عرب در ریاض با دبیر کل سازمان ملل داشتم تاکید کردم که مذاکرات بایدجدی و با هدف نیل به راه حلی جامع باشد و ما برای این کار آمادگی داریم.
وزیر امور خارجه‌ایران با تاکید دوباره بر آمادگی جمهوری اسلا‌می ایران برای آغاز دور جدید مذاکرات تصریح کرد:مشروط کردن مذاکرات به تعلیق چه در شروع و چه به عنوان نتیجه مذاکرات‌, مرحله ای است که ما از آن عبور کرده‌ایم.
منوچهر متکی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی شما از سفر قائم مقام وزیر کشورایران به روسیه با توجه به مفاد قطعنامه 1747 در خصوص منع سفر برخی افراد ایرانی چیست گفت: این سفر با استقبال طرف روسی صورت گرفته است.
وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی برگزاری اجلا‌س بعدی درباره عراق و دیدار احتمالی وزرای خارجه ایران و امریکا گفت: برخی طرف ها بنا دارند که اجلا‌س پر حاشیه ای برگزار کنند که این امر خلا‌ف توافقهای قبلی است و در واقع براساس این توافقات باید اجلا‌س همسایگان عراق برگزار شود.
وی با تاکید بر اینکه ترجیح جمهوری اسلا‌می ایران این است که اجلا‌س بعدی‌عراق با حضور وزیران امور خارجه همسایگان عراق و مصر و بحرین برگزار شود افزود: جمهوری اسلا‌می ایران ترجیح می دهد که این اجلا‌س در خود عراق برگزار شود و در واقع این موضوع از مصوبات اجلا‌س تهران بوده است زیراپیامی که برگزاری نشست وزیران در بغداد می‌تواند داشته باشد برای امنیت عراق بسیار کارامدتر از آن است که در نیویورک یا یکی از کشورهای همسایه برگزار شود.
وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد : براین اساس که توضیح دادم فعلا چنین اجلا‌سی را در دستور کارمان نداریم و طبیعی است که سوال بعدی نیز که برخی رسانه‌ها مطرح می کنند فعلا منتفی است و در این زمینه برنامه ای وجود ندارد.
پس از پایان این مصاحبه , خبرنگار خبرگزاری رویترز از وزیر امور خارجه ایران پرسید: آیا اگر اجلا‌س در خود عراق برگزار شود شرکت می کنید?متکی پاسخ داد: اعلا‌م کنند اجلا‌س همسایگان , بعد درباره محل توافق می‌کنیم.

 
 

مانع ایجاد نشود,مسئله هسته‌ای حل‌می‌شود
زمان برای تعامل و ارتباطات منطقی در جهان فرا رسیده است
تشریح مواضع ایران در شورای امنیت

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار