چهارشنبه 24 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر یک فیلم ترسناک صدرنشین جدول فروش آمریکا شد

 
 

مهر , دوشنبه 27 فروردين 1386

یک فیلم ترسناک صدرنشین جدول فروش آمریکا شد

 
 

تریلر ترسناک "دیستربیا" به کارگردانی دی. جی. کاروسو با 23 میلیون دلار، پرفروشترین فیلم منطقه آمریکای شمالی در تعطیلات آخر هفته شد.

تریلر ترسناک "دیستربیا" به کارگردانی دی. جی. کاروسو با 23 میلیون دلار، پرفروشترین فیلم منطقه آمریکای شمالی در تعطیلات آخر هفته شد.
در این فیلم شیا لابوف، بازیگر تازه کار در نقش نوجوانی ظاهر شده که اعتقاد دارد همسایه خانه رو به روی آنها یک قاتل است. هفته گذشته حضور لابوف "در ایندیانا جونز 4" به کارگردانی اسپیلبرگ تائید شد. نقش همسایه مشکوک را دیوید مورس، بازیگر فیلم های "تماس"، "رقصنده در تاریکی" و "مسیر سبز"، بازی می کند. کری آن موس، ستاره سه گانه "ماتریکس"، نیز در فیلم حضور دارد.
"تیغه های افتخار" پس از دو هفته صدرنشینی با 1/14 میلیون دلار فروش به رده دوم جدول سقوط کرد. در این فیلم ویل فرل و جان هدر نقش دو شرکت کننده مسابقات پاتیناژ را بازی می کنند. این فیلم تاکنون 2/90 میلیون دلار فروش داشته است. "ملاقات با رابینسن ها"، انیمیشن کامپیوتری دیزنی درباره یک مخترع و تلاش او برای نجات دنیا، هم حدود 1/12 میلیون دلار فروش داشت و سومین فیلم پرفروش هفته شد.
تریلر "کاملا غریبه" با بازی هالی بری هم در هفته نخست نمایش تنها 5/11 میلیون دلار فروش داشت و در جایگاه چهارم قرار گرفت. کمدی "هنوز کارمان تمام نشده؟" با حضور آیس کیوب، ستاره رپ، با 2/9 میلیون دلار رده پنجم را به خود اختصاص داد. "راهیاب"، داستان یک پسر وایکینگ که پس از یک جنگ طایفه خود را از دست می دهد و در میان آمریکایی های بومی بزرگ می شود، در هفته اول اکران 8/4 میلیون دلار فروخت و فیلم ششم هفته شد.
کمدی "گرازهای وحشی" با بازی جان تراولتا پس از چند هفته همچنان در فهرست 10 فیلم پرفروش آمریکا جای دارد. این هفته فیلم 64/4 میلیون دلار دیگر فروش داشت و رده هفتم را از آن خود کرد. فیلم ترسناک "درو" با بازی هیلاری سوانک با 6/4 و "300" با 3/4 میلیون دلار فیلم های هشتم و نهم هفته شدند. فیلم مشترک کوئنتین تارانتینو و رابرت رودریگز این هفته هم ناکام بود و با 2/4 میلیون دلار فروش رده ای بهتر از جایگاه دهم به دست نیاورد.
در مجموع 12 فیلم پرفروش هفته 6/99 میلیون دلار فروش داشتند که در مقایسه با موعد مشابه در سال گذشته 4/9 درصد کمتر بود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار