 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
جام جم , چهارشنبه 26 ارديبهشت 1386 |
|
راديو؛ آدامس گوش؟
|
| | |
 | جشنواره باعث جلب توجه افکار عمومي به يک موضوع خاص مي شود يا حواس آنها را از يک موضوع خاص پرت مي کند، جايي که عرب ني انداخت. | 
:اهميت و ابهت برگزاري هر جشنواره اي به اندازه اي قرص و محکم و متقن است که مو لاي درز آن نمي رود؛ حتي توسط خبرنگاران بدون مرز. جشنواره باعث جلب توجه افکار عمومي به يک موضوع خاص مي شود يا حواس آنها را از يک موضوع خاص پرت مي کند، جايي که عرب ني انداخت. جشنواره حتي اگر به صورت پاره وقت هم برگزار شود باز خوب است. فوقش اين است که «جشنپاره» است. به هر حال ، کاچي به از هيچي است.
دوبيتي جشنواره اي:
در اين فصل خوش و سبز بهاره
به غير از خواب ، چسبد جشنواره
شود در جشنواره باخبرتر
ز احوال پياده ، هر سواره
فلذاست که عزيزان خوش صداي سازمان صدا و سيماي ما نيز همين الان در حال برگزاري هشتمين جشنواره بين المللي صدا (راديوي سابق) هستند.
ديروز مراسم افتتاحيه بوده است و فردا مراسم اختتاميه. و ما امروز دقيقا در وسط افتتاحيه و اختتاميه وارد گود شديم که بر ضرورت برگزاري يک همچين جشنواره صداداري ، بيش از همه تاکيد کنيم. شايد سال ديگر ما را هم بردند. ما هم بالاخره يک خرده اي «راديواکتيو» هستيم. يعني در حوزه راديو فعاليم. جشنواره راديويي باعث توجه بيشتر مردم به راديو مي شود و تشويق مي شوند که آن را جدي تر بگيرند و خيال نکنند که حکم «آدامس گوش» را دارد. يعني در همان حال که کارهاي ديگري انجام مي دهند، به عنوان صداي پس زمينه ، گوششان را هم همين طوري بدهکار راديو کنند.
وقتي هم که مي پرسي: چرا راديو روشن است؟
مي گويند: هيچي ، همين طوري! حکايت پست مدرن: بلاتشبيه عين آن خرگوشي که گفتند چرا اين قدر هويج مي خوري؟
گفت: هيچي ، هويجوري!....
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|