 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
سرقت استخوانهاي ميت براي ساختن زيرسيگاري و پيپ
|
| | |
 | كوين اوبراين، ستوان پليس شهر فيتچبورگ گفت، كيت چارترند، قبر يك مرده را حفر كرد و پس از شكستن تابوت استخوانهاي ميت را دزديد تا براي خود زيرسيگاري و پيپ درست كند!
|  كيت چارترند، يك مرد امريكايي ساكن شهر فيتچبورگ ايالت ماساچوست از يك گورستان استخوانهاي يك ميت از جمله جمجمه و يك استخوان ران را دزديد و آنها را به خانه برد تا براي خود يك زيرسيگاري و يك پيپ بسازد!
كوين اوبراين، ستوان پليس شهر فيتچبورگ گفت، كيت چارترند، قبر يك مرده را حفر كرد و پس از شكستن تابوت استخوانهاي ميت را دزديد تا براي خود زيرسيگاري و پيپ درست كند!
ماموران پليس پس از شكايت همسر چارترند كه او را متهم به كشتن سگش كرده بود آپارتمان او را بازرسي كردند و در جريان بازرسي استخوانهاي ربوده شده را يافتند.
چارترند 30 ساله كه متهم به دزدي استخوان اموات و بيرحمي نسبت به حيوانات است در مقابل دادگاه شهر فيتچبورگ اتهامات عليه خود را «چرند و بيربط» توصيف كرد!
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|