دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی وبگردی لاغري را با نوشيدن شير امتحان کنيد

 
 

دوشنبه 22 مرداد 1386

لاغري را با نوشيدن شير امتحان کنيد

 
 

نوشيدن شير بطور تقريبي تا 40 درصد برابر با 1100 گرم و حتي بيشتر به تراكم و حجم عضلات كمك مي كند.

نوشيدن 2 ليوان شير در طول روز و انجام تمرينات ورزشي امكان سوزاندن چربي و افزايش حجم عضلات را به همراه دارد.
دانشمندان كانادايي از دانشگاه ماك ماسترو با تحقيق و مقايسه دو استكان شير بدون چربي با نوشابه معمولي و نوشابه گازدار دريافتند، شير و استفاده ازآن بعنوان نوشيدني سالم موجب حجيم شدن عضلات و در نتيجه لاغري در افراد مي شود.
بنابراين گزارش، در اين تحقيق 56 مورد در سنين 18 تا 30 سال را تقسيم كرده و در جريان 12 هفته تمرين داده شدند.
اين گزارش حاكي است: به هر يك از اين گروه ها 5 روز در هفته بطور خصوصي و مشخصي برنامه كاري و تئوري هاي خاصي ارائه شد و با پايان يافتن تئوري ها آنان يك تا سه ليوان از اين نوشيدني ها مي نوشيدند.
اين گزارش مي افزايد، در پايان هر دوره و در نتيجه گيري نهايي مشخص شد كه ورزشكاراني كه از شير استفاده كرده اند بطور تقريبي يك كيلوگرم چربي و همچنين افراديكه نوشابه گاز دار نوشيده اند 450 گرم چربي از بدن خود را از دست داده اند.
اين گزارش حاكي است، نوشيدن شير بطور تقريبي تا 40 درصد برابر با 1100 گرم و حتي بيشتر به تراكم و حجم عضلات كمك مي كند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار