يكشنبه 21 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر افتتاح دو نمایشگاه عکس در نگارخانه ممیز

 
 

مهر , شنبه 27 مرداد 1386

افتتاح دو نمایشگاه عکس در نگارخانه ممیز

 
 

دو نمایشگاه عکس به صورت انفرادی از محمد تهرانی و مهرداد عسگری امروز به طور همزمان در نگارخانه ممیز برپا می‌شود.

دو نمایشگاه عکس به صورت انفرادی از محمد تهرانی و مهرداد عسگری امروز به طور همزمان در نگارخانه ممیز برپا می‌شود.

تهرانی بعد از 14 سال نمایشگاه عکس‌هایش را در موضوع سایه‌ها و نگاه 2 با عنوان "زمستان" برپا کرده است. در این نمایشگاه 30 عکس سیاه و سفید در ابعاد 50×75 به نمایش درمی‌آید. عنوان نمایشگاه وام گرفته از شعر زنده یاد اخوان ثالث است و موضوع عکس‌ها مربوط به طبیعت زمستان نیست.
عسگری طاری نیز سومین نمایشگاه انفرادی خود را عنوان "برداشت دوم" در نگارخانه ممیز خانه هنرمندان برگزار می‌کند. در این نمایشگاه 30 عکس رنگی در ابعاد 40×30 به نمایش درمی‌آید. این دو نمایشگاه از امروز افتتاح شده و تا اول شهریور در خانه هنرمندان ادامه خواهد داشت.
علاقمندان برای بازدید از این نمایشگاه از 10 تا 21 روزهای اعلام شده به نشانی خیابان ایرانشهر، خیابان شهید موسوی شمالی، باغ هنر و خانه هنرمندان مراجعه کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار