 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایرنا , سه شنبه 20 شهريور 1386 |
|
كنسرت افتخاري در رشت نيمه تمام ماند
|
| | | |
 | كنسرت دو روزه "عليرضا افتخاري" خواننده موسيقي سنتي در رشت به دليل برخي مشكلات پيش آمده از جمله نارضايتي تماشاگران از نحوه اجراي برنامه، نيمه تمام ماند.
| 
كنسرت دو روزه "عليرضا افتخاري" خواننده موسيقي سنتي در رشت به دليل برخي مشكلات پيش آمده از جمله نارضايتي تماشاگران از نحوه اجراي برنامه، نيمه تمام ماند.
برخي از شهروندان شركتكننده در اين كنسرت، نرخ بليت را نيز گران و اجرا را ضعيف دانستند.
يكي از اين شهروندان گفت: با توجه به بهاي " ۸۰هزار ريالي "بليت انتظار اجراي زنده را داشتيم كه متاسفانه اين خواننده مردمي پس از اجراي دو ترانه، بقيه ترانهها را به صورت لب خواني اجرا كرد.
برخي از شركتكنندگان در برنامه موسيقي افتخاري، اجراي اين گونه كنسرت را بياحترامي به خود تلقي نموده و خواستار عذرخواهي از آنان و هم چنين ارجاع بهاي بليت فروخته شده شدند.
" سيد سعيد سيدزاده " تهيهكننده كنسرت افتخاري در گيلان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت : افتخاري بدون اطلاع و بهدليل نامعلوم، مكان استقرار خويش را ترك و به تهران بازگشت و كنسرت ايشان از شب دوم اجرا نيمه تمام رها شد.
سيدزاده افزود: براي شب دوم شش هزار بليت فروخته شده بود كه مردم ميتوانند بهاي بليت پرداخت شده را با مراجعه به گيشههاي خريد بليت دريافت نمايند.
سيدزاده در خصوص برخي از انتقادات صورت گرفته درباره نحوه اجراي برنامه گفت : سازها در يك دستگاه كوك ميشوند و از طرفي خواسته مردم در زمينه اجراي ترانههاي استاد بسيار متفاوت بود.
وي گفت: بنا به همين دليل ايشان براي برآورده نمودن خواستههاي مردم اقدام به لب خواني نمودند.
كنسرت اين خواننده سنتي و مشهور از روز هجدهم شهريور ماه دراين شهرستان آغاز شده بود.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|