شنبه 20 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر برلین فیلم‌های بونوئل را مرور می‌کند

 
 

مهر , جمعه 4 آبان 1386

برلین فیلم‌های بونوئل را مرور می‌کند

 
 

آژانس فرانس پرس گفت: "بزرگی بونوئل در پافشاری بر نشان دادن دیدگاه شخصی خود درباره همه چیز نهفته بود."

بخش مرور آثار پنجاه و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم برلین به فیلم‌های لوئیس بونوئل، فیلمساز سوررئالیست اسپانیایی، اختصاص دارد.
آژانس فرانس پرس اعلام کرد راینر روتر که مدیریت بخش مرور جشنواره برلین و ریاست موزه فیلم آلمان را بر عهده دارد در این باره گفت: "بزرگی بونوئل در پافشاری بر نشان دادن دیدگاه شخصی خود درباره همه چیز نهفته بود."
دیتر کاسلیک، مدیر جشنواره برلین، هم تقدیر از خالق فیلم‌های "بل دوژور" و "این میل مبهم هوس" را به دلیل "خلق یک زبان تصویری جدید در دنیای فیلم و سینما" و "تاثیر آن بر نسل فعلی فیلمسازان" عنوان کرد. پنجاه و هشتمین دوره جشنواره فیلم برلین که در کنار کن و ونیز یکی از سه جشنواره معتبر سینمای جهان است، از هفت تا 17 فوریه 2008 در آلمان برگزار می‌شود.
بونوئل که سال 1972 با "جذابیت پنهان بورژوازی" برنده اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان شد، سال 1983 در سن 83 سالگی در مکزیک از دنیا رفت. فیلمساز سرشناس اسپانیایی 32 فیلم در مقام کارگردان در کارنامه داشت و آخرین فیلم خود "این میل مبهم هوس" را سال 1977 ساخت.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار