پنجشنبه 18 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر هویت مستقل جشنواره فیلم دفاع مقدس حفظ شود

 
 

مهر , شنبه 26 آبان 1386

هویت مستقل جشنواره فیلم دفاع مقدس حفظ شود

 
 

سعید سهیلی جشنواره فیلم دفاع مقدس را دارای هویت مستقل می‌داند که برگزاری آن در حاشیه جشنواره فجر باعث کمرنگ شدن اعتبار و هویت جشنواره می‌شود.

سعید سهیلی جشنواره فیلم دفاع مقدس را دارای هویت مستقل می‌داند که برگزاری آن در حاشیه جشنواره فجر باعث کمرنگ شدن اعتبار و هویت جشنواره می‌شود.
سهیلی گفت: "جشنواره فیلم دفاع مقدس سال‌هاست به شکل مستقل برگزار می‌شود و دارا هویت مشخص است. بنابراین برگزاری آن در حاشیه جشنواره فیلم فجر موجب می‌شود از نظر انعکاس رسانه‌ای و ... در حاشیه قرار بگیرد. در این حالت من معتقدم اگر جشنواره برگزار نشود، بهتر است."
این فیلمساز که چند فیلم دفاع مقدسی نیز در کارنامه دارد، در ادامه افزود: "جشنواره فجر به نوبه خود حاشیه و حرف و حدیث دارد و جشنواره‌ای نبوده که سالم و بی‌عیب برگزار شود. با این شرایط بهتر است دامن فیلم‌های دفاع مقدس را به بازی‌های این جشنواره آلوده نکنیم."
وی با تاکید بر این نکته که برپایی دوسالانه جشنواره فیلم دفاع مقدس بهترین روش برای زنده نگه داشتن آن است خاطرنشان ساخت: "سیاست برگزاری دوسالانه جشنواره که مدت هاست اجرا می‌شود باید تقویت شود. به هر حال در طول دو سال تعداد آثار دفاع مقدس به اندازه‌ای می شود که بتوان با آن یک جشنواره برگزار کرد."
سهیلی در پایان خواستار اتخاذ مناسب‌ترین تصمیم برای برپایی جشنواره فیلم دفاع مقدس و خدشه‌دار نشدن هویت مستقل آن شد. وی در حال حاضر در تدارک آغاز تولید پروژه "چارچنگولی" است. ضمن اینکه فیلم سینمایی "چهارانگشتی" را با بازی جمشید هاشمپور، بهرام رادان و لیلا اوتادی در نوبت اکران دارد. از سهیلی چندی پیش فیلم سینمایی "سنگ، کاغذ، قیچی" اکران شد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار