سه شنبه 26 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی حماسه پرشکوه مقاومت و پایداری 8 میلیون بسیجی

 
 

هموطن سلام , دوشنبه 5 آذر 1386

حماسه پرشکوه مقاومت و پایداری 8 میلیون بسیجی

 
 

کانون اصلی این رزمایش و همایش ملی، مراسم ویژه ای بود که با حضور حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا در تهران برگزار شد.

هموطن سلام _بیش از هشت میلیون نفر از بسیجیان سرافراز، صبح امروز (دوشنبه) در بیش از 30 هزار نقطه در سراسر سرزمین پهناور ایران حماسه پرشکوه مقاومت و پایداری آفریدند و بخش هایی از آمادگی و قدرت بازدارندگی ملت بسیجی ایران را در دفاع از اسلام و انقلاب و ایران متجلی ساختند.
کانون اصلی این رزمایش و همایش ملی، مراسم ویژه ای بود که با حضور حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا در تهران برگزار شد.
در ابتدای ورود رهبر انقلاب اسلامی به این مراسم که همزمان با تهران در 400 شهر و ده ها هزار نقطه دیگر از ایران عزیز در حال برگزاری بود، سرود جمهوری اسلامی نواخته شد.
حضرت آیت الله خامنه ای سپس با حضور در مقابل یادمان شهیدان و قرائت فاتحه، از درگاه پروردگار کریم، علو درجات شهیدان حماسه ساز ملت مؤمن ایران را مسئلت کردند.
فرمانده کل قوا سپس از گردان های عاشورا و الزهرا و یگان های تخصصی بسیج که در مسیری یک کیلومتری، با نظم و آرایش خاص، مستقر شده بودند سان دیدند.
حضرت آیت الله خامنه ای در این مراسم در سخنانی که همزمان برای میلیون ها بسیجی در سراسر کشور پخش می شد، بسیج را همچون انقلاب اسلامی، از آیات الهی خواندند و خاطرنشان کردند: خصوصیات یگانه و ممتاز انقلاب پرشکوه ملت ایران، همچون مردمی بودن، عمق دینی، تکیه بر ایمان و معنویت، حضور در همه عرصه ها و میدان ها، «نشاط و شادابی و تحرک» و سازش ناپذیری، در مجموعه بسیج نیز وجود دارد و به همین علت بسیج، همچون اصل انقلاب، جاودانه، ماندگار، فعال و اثربخش خواهد بود.
ایشان، بسیج را مانند انقلاب اسلامی، پدیده ای بی سابقه برشمردند و افزودند: اگرچه نیروی مقاومت به شکل های گوناگون در کشورهای مختلف وجود داشته است اما جوهره و حقیقت بسیج، با این گونه نیروها، کاملاً متفاوت است و به همین دلیل، بسیج در مفهوم واقعی، مجموعه ای یگانه و بی نظیر است.
فرمانده
 

" فرمانده کل قوا سپس از گردان های عاشورا و الزهرا و یگان های تخصصی بسیج که در مسیری یک کیلومتری، با نظم و آرایش خاص، مستقر شده بودند سان دیدند.... "

 
 
معظم کل قوا، با اشاره به ظهور معجزه آفرین بسیج در جنگ تحمیلی افزودند: همه قدرت های بزرگ پشت سر رژیم متجاوز صدام قرار داشتند اما جوانان مؤمن و بسیجی ملت ایران، با تکیه بر خدا، و اعتماد به نفس، پیچیده ترین تاکتیک های جنگی را در این نبرد نابرابر و دشوار، طراحی و اجرا کردند و معجزه هایی مانند عملیات فتح المبین و بیت المقدس به وجود آوردند که تحقق آنها جز به دست جوان مؤمن ایرانی، ممکن نبود.
حضرت آیت الله خامنه ای، «مردمی بودن» را از دیگر خصوصیات مشترک انقلاب اسلامی و بسیج دانستند و خاطرنشان کردند: بسیج در حماسه دفاع مقدس افتخارات فراوانی به دست آورد و در حال و آینده نیز اگر کشور نیاز نظامی پیدا کند، بسیج در صف مقدم دفاع و حماسه است اما «جنگ»، همه محتوای بسیج نیست و این شجره طیبه به علت برخورداری از خصوصیت «مردمی بودن» در همه عرصه های کشور جاری و تأثیرگذار است.
رهبر انقلاب اسلامی، حضور بسیج در میدان های سازندگی و کمک رسانی را یادآور شدند و افزودند: در عرصه های بسیار پیچیده، دقیق و حساس از جمله موضوع فناوری هسته ای و نیز تحقیقات بسیار پیشرفته مؤسسه رویان، جوانان متدین، مؤمن، مبتکر و سرشار از اعتماد به نفس حضور دارند که به علت همین خصوصیات، طبیعت و جنسشان بسیجی است و در واقع این گونه مجموعه ها و این عناصر مردمی در هر عرصه و میدانی فعال باشند اجزای طبیعی و حقیقی بسیج به شمار می روند.
حضرت آیت الله خامنه ای، بسیج را همچون انقلاب اسلامی، مجموعه ای کاملا دینی و متکی بر ایمان و معنویت برشمردند و افزودند: بسیج مانند انقلاب، سیراب از معارف اسلامی و سلوک دینی است و همچون امام بزرگوار و عظیم الشأن از عمق جان خود، متشرع و مؤمن است.
فرمانده کل قوا، سازش ناپذیری با دشمن را از دیگر خصوصیات مشترک انقلاب اسلامی و بسیج خواندند.
ایشان با اشاره به انواع فشارهای سیاسی، اقتصادی و نظامی دشمنان در تمامی سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کردند: انقلاب و امام در مقابل آن فشارها تسلیم نشدند و بسیج نیز هرگز در مقابل «فشارها، قواعد ظالمانه و جوسازی ها» تسلیم نمی شود و یک قدم نیز به عقب نمی رود.
رهبر انقلاب اسلامی، بسیج را قالبی برای فعالیت «بهترین جوانان و عناصر کشور» در مسیر تحقق آرمان های ملت بزرگ ایران دانستند و افزودند: هرکس به معنای حقیقی کلمه، از خصوصیات بسیج برخوردار باشد باید به بسیجی بودن خود افتخار کند.
حضرت آیت الله خامنه ای، نیروی بسیج را، نیروی عظیم ملت ایران خواندند و با توصیه به عناصر مؤمن، شاداب و مبتکر مجموعه بسیج برای افزایش کیفیت و گسترش تأثیرگذاری بر فضای عمومی جامعه، افزودند: همت و عشق و امید ما این است که مجموعه بسیج همه افراد ملت را دربر گیرد که به یاری
 

" بسیج مانند انقلاب، سیراب از معارف اسلامی و سلوک دینی است و همچون امام بزرگوار و عظیم الشأن از عمق جان خود، متشرع و مؤمن است.... "

 
 
پروردگار همین گونه خواهد بود.
ایشان، ایستادگی ملت در برابر فشارها و جوسازی ها، وفاداری مردم به آرمان های انقلاب و استمرار اهتزاز پرچم اسلام بر فراز دستان قدرتمند ملت ایران را، مایه دلگرمی امت اسلامی و نشانه های پیروزی ملت بسیجی ایران بر دشمنان خواندند و افزودند: نظام اسلامی، به برکت خصوصیات ممتاز و مشترک انقلاب و بسیج، توانسته است در همه میدان ها به پیش برود و دشمنان باید اعتراف کنند که در مقابل «نشاط، عزم، اراده و سربلندی ملت ایران» کم آورده اند.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان در اجتماعات همزمان هشت میلیون بسیجی در سراسر کشور،به فعالیت امریکا برای برگزاری کنفرانس از قبل شکست خورده پاییزی اشاره کردند و افزودند: کنفرانس پاییزی همچنان که همه می گویند و از نامش پیداست، «خزان زده و شکست خورده» است اما امریکایی ها تلاش می کنند برای جبران بخشی از شکست های دولت جعلی و غاصب صهیونیست، این کنفرانس را به نتیجه ای برسانند که البته بیداری ملت فلسطین که با بیداری امت اسلامی و به ویژه ملت عظیم ایران، گره خورده است مانع تحقق مقاصد شوم دولت امریکا از برپایی این کنفرانس خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان تأکید کردند: شعارها، مواضع و ایستادگی ملت ایران در مسائل منطقه ای و جهانی تأثیرگذار است و این واقعیت نشانه پیشرفت روزافزون ملت به سمت آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی است.
در مراسم روز بسیج که همزمان با تهران در سراسر کشور نیز در حال برگزاری بود، فرمانده کل سپاه پاسداران نیز ضمن خیرمقدم به رهبر معظم انقلاب، آمادگی ارتش 20 میلیونی بسیج را برای دفاع از آرمان های ملت مؤمن ایران اعلام کرد.
سرلشکر جعفری تأکید کرد: فرزندان ملت بسیجی ایران، مفتخرند که با تکیه بر ایمان الهی از همه آمادگی های لازم برای دفاع از اسلام و انقلاب و ایران برخوردارند.
پس از خیرمقدم فرمانده کل سپاه پاسداران، بیش از 15 هزار بسیجی حاضر در میدان همزمان با هشت میلیون بسیجی در سراسر کشور، سرود ویژه ای اجرا کردند.
رزمایش و همایش هشت میلیون از فرزندان بسیجی ملت با رژه نیروهای حاضر در مراسم تهران از مقابل فرمانده کل قوا پایان یافت.
در این رژه که با نظم و انضباط خاصی برگزار شد، سلاح های جدید نیروهای بسیجی ازجمله سلاح های دوش پرتاب به نمایش درآمد و چندین عملیات از جمله قدرت رهگیری پرنده های دشمن با استفاده از هواپیماهای سبک و فوق سبک، چتربازی و عملیات رزمی اجرا شد.
در مراسم امروز بیش از 8 میلیون بسیجی در قالب دو هزار و 500 گردان عاشورا و الزهرا (س)، 28 هزار گروه رزمی کربلا و 228 هزار گروه و هسته مقاومت در سراسر کشور شرکت داشتند.

 
 

تفکر بسیجی ؛ حرکت مخلصانه برای آرمانهای بزرگ
دوشنبه ؛ نمایش مقاومت 8 میلیون بسیجی
بسیج،تضمین کننده وحدت و امنیت ملی است

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار