 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
همو طن سلام , دوشنبه 5 آذر 1386 |
|
رویکرد جدید رسانه ملی در بیان معارف دینی
|
| | | |
 | معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما گفت: رویکرد رسانه ملی بیان معارف دینی در قالب فیلم و سریال است .
| 
معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما گفت: رویکرد رسانه ملی بیان معارف دینی در قالب فیلم و سریال است .
علی دارابی در جمع کارکنان صدا و سیمای مرکز چهار محال و بختیاری گفت : صدا و سیما در ماه مبارک رمضان امسال زمینه همکاری بیش از هزار نفر روحانی برای تبیین معارف و احکام اسلامی در شبکه های مختلف رادیویی و تلویزیونی سراسر کشور را فراهم کرد.
وی اسلام و فرهنگ اسلامی و آموزه های دینی و میراث تمدن ایرانی را عامل وحدت مردم ایران دانست و گفت: نقش اساسی رسانه ملی امروز حفظ وحدت ملی است.
دارابی با اشاره به تبلیغات منفی شبکه های ماهواره ای برضد انقلاب اسلامی افزود: در عصر جنگ استودیویی و رسانه ای باید امکانات لازم برای مبارزه را فراهم کرد و راه اندازی ماهواره مستقل تلویزیونی یکی از این اقدامات است.
وی با قدردانی ازهمکاری مجلس هفتم در کمک به نوسازی و بازسازی تجهیزات فنی سازمان صدا و سیما گفت:اختصاص 150 میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات صدا و سیما کار بزرگی بود.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما با اشاره به وجود 1400 نقطه کور غیر قابل دریافت صدا و تصویر رسانه ملی در کشور گفت:برای رفع این مشکل و پوشش کامل برنامه های صدا و سیما در این نقاط به 315 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که دولت مصوب کرده است در قالب برنامه چهارساله و اختصاص سالانه 80 میلیارد تومان اعتبار در لایحه بودجه پرداخت کند.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما با اشاره به نیاز رسانه ملی به 700 فیلم سینمایی و سریال در سال برای پخش از شبکه های سراسری و استانی گفت: از آنجا که رسانه ملی امروز در زمره نیازهای اساسی مردم است ، باید در این زمینه کار وسیعی صورت گیرد و دولت و مجلس رسانه ملی را در این کار فرهنگی بیش از پیش همراهی کنند.
دارابی با اشاره به ظرفیت رسانه ملی گفت:هم اکنون بیش از 100 شبکه رادیویی و تلویزیونی صدا و سیما با 32 زبان فراملی برنامه تولید و پخش می کنند و این شبکه ها در جنگ رسانه ای رسالت مهمی را برعهده دارند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|