يكشنبه 16 تير 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 _wap_site 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  يورو 2008 »

آراگونس: فقط نگران تورس بودم

راموس: در مورد پوئرتا وظيفه ام را انجام دادم

رئيس فيفا از محروميت يواخيم لو انتقاد كرد

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
گزارشي از وضعيت سازندگان چيپ هاي پردازشي: خون به پا خواهد شد!
:: نکته آموزشی ::
اگر قصد خرید کامپیوتر جدید را دارید...

اخبار داخلی سياسی تغییر فرشیدی ؛ در چارچوب سیاست دولت

 
 

هموطن سلام , دوشنبه 12 آذر 1386

تغییر فرشیدی ؛ در چارچوب سیاست دولت

 
 

وزارت آموزش و پرورش با حجم عظیمی از فعالیت‌ها روبه‌روست و حدود یک سوم بودجه جاری دولت را در اختیار دارد؛ بنابراین نیازمند تحرک بالایی است.

هموطن سلام _داوودی ، معاون اول رئیس جمهور ، در حاشیه مراسم بدرقه رسمی رئیس جمهور به قطر در پاسخ به خبرنگاران مبنی بر علت کنار گذاشتن فرشیدی وزیر آموزش و پرورش گفت:این تغییر نیزهمانند تغییرات قبلی برای تحرک بخشیدن به فعالیت های وزارت آموزش و پرورش درچارچوب سیاست های دولت است.
پرویز داوودی با اشاره به استعفای وزیران پیشین رفاه و تامین اجتماعی، صنایع و معادن و نفت افزود: مجموعه‌ ای از وزیران سیاست‌های دولت را به پیش می‌برند و آقای رئیس ‌جمهور تشخیص می‌دهد در این مرحله به علت سیاست‌های خاص، نیرویی لازم است با تحرک بیشتری سیاست‌های دولت را پیش ببرد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: به قول آقای رئیس‌جمهور بالاخره این چوب امر مدیریت دستگاه را بعد از اینکه یک نفر به پیش برد یک نفر تازه نفس بیاید و با خلاقیت و سیاست‌های جدیدی در جهت رفاه حال دانش آموزان و معلمان عزیز با تحرک بیشتری حرکت کند.
داوودی حوزه فعالیت وزارت آموزش و پرورش را گسترده و بسیار مهم خواند و افزود: آقای علی احمدی که در حال حاضر به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب شده، نیرویی است که تحرک بالایی دارد و تلاشی که می کند بیش از سن اوست.
وی گفت: وزارت آموزش و پرورش با حجم عظیمی از فعالیت‌ها روبه‌روست و حدود یک سوم بودجه جاری دولت را در اختیار دارد؛ بنابراین نیازمند تحرک بالایی است.
معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که با توضیحات شما به نظر می رسد فرشیدی استعفا نکرده بلکه کنار گذاشته شده است گفت: ممکن است وزیری استعفا کند و رئیس جمهور استعفایش را نپذیرد، ممکن است آن وزیر معذوریت داشته باشد و آقای رئیس‌جمهور با توجه به مذاکرات و گفتگوهایی که انجام می‌دهد، مانند موارد قبلی، آقایان طهماسبی و وزیری هامانه، درباره آن استعفا تصمیم بگیرد.
وی افزود: آقای رئیس‌ جمهور بعد از اینکه این دوستان استعفا کرده بودند با مشورت هایی که صورت گرفت، استعفایشان را پذیرفت؛ این پذیرش استعفاها در جهت کارآمد کردن، فعال ‌شدن و تحرک بیشتر این وزارتخانه‌ها بوده است.
خبرنگاری گفت: گفته می‌شود که قرار است وزیران کار و کشور و حتی وزیر کشاورزی هم از کار برکنار شوند یا استعفا کنند.
معاون اول رئیس جمهور در پاسخ گفت: درباره وزیر کار که این مسئله تکذیب شد؛ در اداره کشور، دستگاه‌ها و وزیران مربوط سیاست‌ها را به پیش می‌برند و در عمل ممکن است با ناهماهنگی‌هایی مواجه شوند که سعی می‌شود این ناهماهنگی‌ها حل شود؛ مثلا ممکن است سیاست وزارت کار با سیاست پولی کشور در جاهایی نیازمند هماهنگی بیشتری باشد که بحث کارشناسی می‌شود تا این مشکل حل شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: در کمیسیون‌های دولت درباره فعالیت‌های وزارتخانه‌ها کار کارشناسی انجام و پس از آن در دولت تصمیم واحدی گرفته می‌شود که همه باید تبعیت کنند و من فکر می‌کنم مشکل خاصی نداریم و نخواهیم داشت.
قرار است مراسم معارفه سرپرست وزارت آموزش و پرورش بعد از ظهر امروز با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شود.

 
 

فرشيدي استعفا داده است
علي احمدي سرپرست وزارت آموزش و پرورش شد

 
   
 

تحليل
:: اقتصادی ::
مفید بودن ساماندهی یارانه ها برای اقتصاد كشور
:: فناوری اطلاعات ::
گزارش هموطن آنلاین از موفقيت سايت هاي خبري فارسي
:: دانش و فناوری ::
پذیرایی مریخ از حیات
:: ورزش ::
مصطفوي: پرسپوليس 4 ميليارد تومان‌ بدهي دارد
:: فرهنگ و هنر ::
آشنایی‌زدایی از کلیشه پلیس ایرانی
:: حوادث ::
متهم به کشتن نگهبان گاراژ ، محاکمه شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار