 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
وزیر نفت : وجود بیش از 30 میلیارد بشکه نفت درجا در میدان فردوسی خلیج فارس
|
| | | |
 | وزیر نفت از وجود بیش از 30 میلیارد بشکه نفت خام درجا در میدان فردوسی در خلیج فارس خبرداد. | 
وزیر نفت از وجود بیش از 30 میلیارد بشکه نفت خام درجا در میدان فردوسی در خلیج فارس خبرداد و گفت: برای بهره برداری از نفت این میدان در حال تدوین برنامه توسعه هستیم.
مهندس غلامحسین نوذری روز گذشته (پنجشنبه 22 آذر) در جریان بازدید از طرح های توسعه پارس جنوبی در عسلویه در جمع خبرنگاران در مورد وجود مقادیر قابل توجه نفت سنگین در میدان فردوسی اظهار کرد: بررسی های شرکت آداکس سوییس که مطالعات جدیدی را در میدان فردوسی انجام داده است نشان می دهد بیش از 30 میلیارد بشکه نفت خام درجا در این میدان وجود دارد که ما در حال تدوین طرح توسعه برای بهره برداری از این میدان هستیم.
کار لرزه نگاری شبه سه بعدی در میدان نفت سنگین فردوسی در وسعت 850 کیلومتر از سال 1383 آغاز شده بود.
پروژه لرزه نگاری این میدان در قالب پروژه PC2000 که لرزه نگاری تکمیلی کل خلیج فارس و دریای خزر را شامل می شود، انجام گرفته که بر اساس آن اطلاعات لرزه نگاری نزدیک به 110 هزار کیلومتر در خلیج فارس و دریای خزر برداشت شده است.
نتایج موفق تست های فاز شش پارس جنوبی و آماده بودن این فاز برای راه اندازی
مهندس نوذری همچنین در مورد فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی اظهار کرد: فاز شش پارس جنوبی آماده راه اندازی است و تمام تست های انجام شده نتایج قابل قبولی داشته است.
وزیر نفت افزود: فاز هفت پارس جنوبی نیز تا پایان امسال به بهره برداری می رسد و پس از آن در اردیبهشت ماه سال 1387 فاز هشت نیز آماده بهره برداری خواهد شد.
بهره برداری از فازهای 9 و 10 در تابستان آینده
وی با مثبت ارزیابی کردن مراحل توسعه فازهای پارس جنوبی افزود: فازهای 9 و 10 با اندکی محدودیت در تامین کالا مواجه شده است که با امیدوایم با تامین این کالاها و تزریق نقدینگی مراحل پایانی این دو فاز نیز با سرعت به اتمام برسد تا در تابستان آینده از این فازها بهره برداری شود.
سوخت زمستانی به میزان کافی ذخیره شده است
وزیر نفت در باره تامین سوخت زمستانی کشور تصریح کرد: میزان مصرف سوخت زمستانی بستگی به وضعیت هوا دارد و هرچه برودت هوا کمتر باشد برای تامین نیازها به فرآورده های کمتری نیاز داریم.
مهندس نوذری با بیان این که سوخت کافی برای تامین مصارف زمستانی کشور ذخیره سازی شده است یادآور شد: با این حال توصیه من به مردم این است که با اندکی صرفه جویی امکان سهولت در گرم کردن خانه های بیشتری را به ما بدهند.
نوذری گفت: تمام تلاش وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران و شرکت های تولیدی مانند نفت مناطق مرکزی و نفت و گاز پارس این است که گاز مورد نیاز بخش های مختلف صنایع و خانگی و تجاری به میزان مورد نیاز فراهم کند.
15 درصد صرفه جویی در مصرف گاز لازم است
وی یادآور شد: میزان فرآورده های نفتی که در زمستان ها به نیروگاه ها تحویل می شود حدود 82 میلیون لیتر در روز است که هر چه مردم در مصرف گاز صرفه جویی کنند می توانیم گاز بیشتری به نیروگاه ها بدهیم و مصرف فرآورده های نفتی نیروگاه ها را کاهش دهیم.
وزیر نفت با اشاره به این که صرفه جویی در مصرف سوخت یک امر همیشگی است، گفت: تنها با 15 درصد صرفه جویی مردم می توانیم زمستان امسال را به شکل مطلوب و بدون هیچ مشکلی پشت سر بگذاریم.
توسعه میدان های مشترک و مستقل نفت و گاز به صورت همزمان
نوذری در مورد انجام سرمایه گذاری در میدان های مشترک و مستقل نفت و گاز کشور نیز اظهار کرد: ما در حال حاضر چندین کار را به صورت همزمان و جدا از یکدیگر انجام می دهیم یعنی در ضمن این که به توسعه میدان های مشترک می پردازیم به صورت جداگانه میدان های مستقلی مانند پارس شمالی و گلشن و فردوسی را نیز در دست توسعه داریم.
وزیر نفت با بیان این که ما با پیمانکارانی مواجه هستیم که داوطلب توسعه میدان های مستقل نفت و گاز کشور هستند، افزود: صنعت نفت ایران برای سرمایه گذاران خارجی بسیار جذاب است و ما نیز از حضور آنها استقبال می کنیم، به همین دلیل نیز با شرکت های چینی برای توسعه پارس شمالی و با شرکت های مالزیایی برای توسعه میدان های مستقل گلشن و فردوسی در حال مذاکره برای عقد قرارداد هستیم.
وی در مورد توسعه شش فاز باقیمانده پارس جنوبی نیز تصریح کرد: در این زمینه برای توسعه سه فاز با شرکت های ترکیه ای در حال مذاکره هستیم و برای توسعه سه فاز دیگر نیز مناقصه بین المللی برگزار می کنیم.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|