 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
جشنواره طلاق!
|
| | | |
 | در این جشنواره دو روزه، كسانی كه طلاق گرفته بودند، تجربیات خودشان بعد از طلاق و اثرات منفی آن بر روی فرزندانشان را بازگو كردند. |  از آنجا كه در كشور اتریش، نیمی از ازدواجها به طلاق كشیده می شود و این آمار در وین 66 درصد است، اولین جشنواره طلاق در آنجا برپاشد!
در این جشنواره دو روزه، كسانی كه طلاق گرفته بودند، تجربیات خودشان بعد از طلاق و اثرات منفی آن بر روی فرزندانشان را بازگو كردند.
یك گروه مشاوره هم در مورد عواقب طلاق به زوجها هشدار می دادند و در برخی موارد هم نقش میانجی را برای آشتی دادن زوجها در آستانه طلاق، باز می كردند.
در میان همه این موارد، پیرمردی 63 ساله برای طلاق همسرش مشاوره می خواست! و با اینكه سالهاست قصد جدا شدن از همسرش را دارد، ولی زنش رضایت نمی دهد، چون می خواهد از بیمه عمر و حقوق بازنشستگی پیرمرد استفاده كند!
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|