پنجشنبه 18 تير 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر وداع با کاردان از چهره های ماندگار

 
 

همو طن سلام , چهارشنبه 12 دي 1386

وداع با کاردان از چهره های ماندگار

 
 

پیکر دکترعلی محمد کاردان از چهره های ماندگار ایران صبح سه شنبه از مقابل مسجد دانشگاه تهران تشییع و برای خاکسپاری به بهشت زهرا (س) منتقل شد .

پیکر دکترعلی محمد کاردان از چهره های ماندگار ایران صبح سه شنبه از مقابل مسجد دانشگاه تهران تشییع و برای خاکسپاری به بهشت زهرا (س) منتقل شد .
در مراسم تشییع پیکر مرحوم کاردان استاد دانشگاه تهران در حوزه تعلیم و تربیت ، رییس مجلس شورای اسلامی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه تهران ، شماری از شخصیت های علمی و فرهنگی کشور و جمعی از دانشگاهیان ، حضور داشتند .
دکتر علی محمد کاردان در سال 1306 در یزد به دنیا آمد .
وی پس از گذراندن دوره های تحصیل مقدماتی در دانشسرای مقدماتی یزد به تهران عزیمت کرد و در دانشسرای عالی تهران ادامه تحصیل داد و در دوره لیسانس دبیری فلسفه و علوم تربیتی فارغ التحصیل شد .
استاد فقید علی محمد کاردان سپس برای ادامه تحصیل در دوره دکتری در دانشکده ادبیات و مؤسسه علوم تربیتی دانشگاه ژنو به سوییس سفر کرد و پس از اخذ درجه دکتری در سال 1336 به کشور بازگشت و به عضویت هیئت علمی دانشگاه تهران درآمد .
تحقیق و تدریس همزمان با مسئولیت های اجرایی در دانشکده علوم تربیتی دانشگاه تهران ، سازماندهی و اجرایی کردن آزمون سراسری در سال 1342، دایر کردن نخستین دوره دکتری علوم تربیتی در دانشگاه تهران در سال 1353، عضو بودن در انجمن های علمی جامعه شناسی و علوم تربیتی داخل و خارج از کشور و عضو فرهنگستان علوم از جمله فعالیت های مرحوم دکتر محمد علی کاردان است .
از زنده یاد استاد کاردان آثاری همچون روانشناسی دانش ، آموزش و پرورش ، اصول راهنمایی در آموزش و پرورش ، مراحل تربیت ، روانشناسی اجتماعی ، روانشناسی جمعی و روانشناسی اجتماعی ، تاریخ روانشناسی ، سیطره فلسفه در آخرالزمان و چند کتاب و مقاله تخصصی دیگر در زمینه تعلیم و تربیت به یادگار مانده است .
مراسم ترحیم استاد فقید علی محمد کاردان پنجشنبه 13 دی ، ساعت 13 در مسجد نور در میدان فاطمی برگزار می شود .

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
طلوع ماه فراخوان داد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار